Verplaats e-mails naar verschillende mappen. Kopieer of verplaats e-mails naar andere e-mailaccounts of sla ze op als bestanden

Wanneer u een e-mail bekijkt of wanneer u e-mails in de inbox heeft gecontroleerd, kunt u verschillende opties kiezen in het actiemenu (knop met cirkel met 3 stippen) bovenaan het scherm.

Om een u200bu200be-mail naar een andere map in hetzelfde e-mailaccount te verplaatsen, selecteert u de map 'Verplaatsen naar e-mailmap' in het actiemenu en selecteert u een map.

Om een u200bu200be-mail naar een ander e-mailaccount te kopiƫren, kiest u "Meer..." - "Kopiƫren naar e-mailaccount" in het actiemenu. Vervolgens kunt u het e-mailaccount en de map kiezen.
U kunt "Verplaatsen naar e-mailaccount" in het actiemenu gebruiken om e-mails naar een ander e-mailaccount te verplaatsen en de oorspronkelijk geselecteerde e-mails naar de prullenbak te verplaatsen.

U kunt e-mails ook automatisch naar een map of e-mailaccount verplaatsen met behulp van e-mailregels (Bekijken). De regel kan naar verschillende velden in de e-mail zoeken en vervolgens een e-mail naar een geselecteerde map verplaatsen.