Geneste zoekcriteria - voor complexere zoekopdrachten

U kunt complexere zoekcriteria maken met behulp van 'geneste zoekopdrachten'. Als u bijvoorbeeld wilt dat een regel overeenkomt wanneer het onderwerp "Product" of "Service" bevat en dat de afzender ook moet zijn "Bill" of "Bob", dan kunt u geneste zoekopdrachten gebruiken.
bv. (Onderwerp bevat "Product" of "Service") en (Uit bevat "Bill" of "Bob")

Tik op de knop '+' onder de sectie Zoeken om een ​​zoekopdracht toe te voegen. Kies 'Nested Search' bovenaan het zoekkeuzescherm. Dit zal een nieuw scherm openen met de nieuwe geneste zoekopdracht. Tik in dit voorbeeld op de knop "+" om "Onderwerp" - "Bevat" toe te voegen. Typ in het tekstveld het product (geen citaat "karakters")
Herhaal dezelfde stappen om een ​​ander zoekveld toe te voegen voor "Service". Controleer of de vergelijking tussen de velden "of" is. Tik op "en" om te veranderen in "of".

Ga terug naar het vorige scherm. Tik op de knop '+' en selecteer 'Nested Search' opnieuw. Tik in het nieuwe geneste zoekscherm op de knop "+" en kies "Van" - "Bevat". Typ in het tekstveld Bill (geen citaat "karakters")
Herhaal dezelfde stappen om een ​​ander zoekveld toe te voegen voor "Bob". Controleer of de vergelijking tussen de velden "of" is.

Ga terug naar het vorige scherm en u ziet nu de geneste zoekopdrachten in de sectie Zoeken. Controleer of de vergelijking "en" is tussen de geneste zoekopdracht. Tik op "of" om naar "en" te veranderen.
Als u dit voorbeeld zelf wilt proberen, kopieert u de onderstaande tekst en klikt u vervolgens op het actiemenu bovenaan een zoek-/regelscherm en selecteer dan "Plak filtervelden"

en (
    of (
        Onderwerp bevat product
        Onderwerp bevat service
& Nbsp;  )
    of (
        Van bevat factuur
        Van bevat Bob
& Nbsp;  )