E-mail sjablonen maken en bewerken

Een e-mail sjabloon maken:
  1. Open het scherm "Sjablonen" in het linkerpaneel. U kunt ook de instellingen (cog) knop gebruiken om sjablonen te bewerken wanneer u de sjabloonoptie in het actiemenu selecteert
  2. Tik op de nieuwe e-mail knop bovenaan rechts van het sjablonen scherm
  3. Voeg een onderwerp toe aan uw e-mail (dit onderwerp is hetzelfde voor alle ontvangers)
  4. Tik op het lichaam van uw email (onder "Bijlagen") om een ​​bericht toe te voegen.
  5. U kunt merge velden toevoegen, zoals de contactnaam, het adres of andere details. Tik en houd in het berichtgebied en zie de optie 'Meer' - 'Samenvoegen velden'. Tik op "Merge Fields" en selecteer het veld dat u wilt toevoegen.
  6. Typ de rest van uw e-mail als u wilt dat het verschijnt