E-mail notificaties

U kunt uw instellingen voor e-mailmeldingen bewerken in de app-instellingen (Bekijken) - sectie 'E-mailbeheer' - 'E-mailnotificatie-instellingen'.
Het bewerkingsmeldingsscherm heeft veel opties die in andere secties worden beschreven.

U kunt meldingen voor elk account inschakelen met de schuifknop naast de accountnaam. Tik op de accountnaam om de instellingen voor accountmeldingen te zien, zoals geluid, filters, schema enz.

Voor de snelste meldingen schakelt u 'Gebruik account evenementveranderingen (sneller)' in de weergave voor accountmeldingen in. Selecteer vervolgens de optie 'Snelle notificaties' onder die instelling.

U kunt de 'Veegbewegingen voor notificatie' kiezen die knoppen toont wanneer u een melding ontvangt wanneer u AltaMail niet gebruikt.

De app-badge toont het aantal ongelezen e-mails in de geselecteerde e-mailweergave. Standaard is dit Favorieten, maar je kunt een ander paneel kiezen zoals 'Locaties'.
Om de badgeteller elke keer dat u de AltaMail verlaat opnieuw in te stellen, schakelt u "Wissen bij afsluiten" in. Dit toont dan alleen het nieuwe aantal e-mails sinds u de e-mailmap voor het laatst hebt bekeken.
Als je ooit ziet dat de app-badge niet correct is, zorg er dan voor dat je de juiste weergave van het e-mailpaneel hebt geselecteerd met de badge-instelling.

Onderwerp, van, van adres en e-mailbericht.U kunt kiezen welke inhoud u in meldingen wilt weergeven. Tik op "Meldingsinhoud" om te kiezen welke e-mailvelden je wilt weergeven. bijv.