Meldingsproblemen oplossen, geen meldingen of geluiden

Voor snellere meldingen moet je ervoor zorgen dat je "Gebruik account evenementveranderingen (sneller)" hebt ingeschakeld in de instellingen van elk e-mailaccount.
Schakel voor Exchange 'Gebruik Exchange-meldingen' in. Schakel voor Gmail 'Gebruik Gmail-meldingen' in.

Kies "Snelle notificaties" in de selector onder de knop "Gebruik account evenementveranderingen (sneller)". Dit vermindert meldingsfilters, spamcontrole en e-mailregels om meldingen vrijwel onmiddellijk te maken.
"Snelle notificaties" is niet van toepassing op POP-e-mailaccounts.

Controleer of de instelling "Background App Fetch" is ingeschakeld in de app 'Instellingen' van het Apple-apparaat. Scrol omlaag naar beneden waar de apps worden vermeld en tik op AltaMail.

Als je geen meldingen of badges of geluiden ontvangt, controleer dan deze details.

Controleer of er een rode waarschuwingsknop naast de instelling "Snelle notificaties" staat. Tik op de waarschuwingsknop om eventuele foutmeldingen weer te geven.

Forceer het afsluiten van AltaMail niet. Hierdoor worden alle meldingen gestopt en wordt de batterij niet echt gespaard.

Controleer of meldingen zijn ingeschakeld in de app 'Instellingen' van het Apple-apparaat. Scrol naar beneden waar de apps worden vermeld en tik op AltaMail.
Tik op 'Meldingen' en controleer of waarschuwingen, badges en geluiden zijn ingeschakeld.

Open de app-instellingen (Bekijken) - E-mailbeheersectie - E-mailmeldingsinstellingen. Controleer of er geen waarschuwingsberichten boven aan het meldingsscherm staan u200bu200bover toegang.
Als u rechtsboven in het meldingsscherm enkele statuspictogrammen ziet, tikt u erop om te zien wat de beschrijving is. Deze pictogrammen worden weergegeven wanneer geluiden of meldingen zijn uitgeschakeld en waarom.

Tik op E-mailgeluiden om er zeker van te zijn dat je een standaardgeluid hebt geselecteerd. Als u uw eigen geluidsbestand gebruikt, heeft dit mogelijk niet de juiste indeling voor iOS-meldingen. Bekijken

Tik op de knop voor meldingsfilters en controleer of je filters hebt gemaakt die meldingen of geluiden uitschakelen.

Controleer of uw meldingsschema correct is voor wat u wilt. Tik op 'E-mailmeldingsschema'. Het meldingsschema schakelt 's nachts geluiden uit, tenzij u wijzigingen aanbrengt.

Controleer of voor uw accounts meldingen zijn ingeschakeld naast elke e-mailaccountnaam. Tik op de accountnaam om het account te openen en controleer ook het schema, de filters en het geluid voor elk account.

Nadat u deze instellingen heeft uitgecheckt, volgt u de onderstaande stappen:

1) Sluit AltaMail naar het startscherm van het apparaat. Forceer het stoppen niet.

2) Stuur jezelf een e-mail vanuit een andere app.

3) Wacht 5 minuten om te controleren of u de e-mailmelding ontvangt

Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons helpdeskteamzodat zij aanvullende details kunnen controleren. Neem contact met ons op