Niet storen. Geavanceerde kennisgeving en geluidsplanning

E-mailmeldingen en geluiden kunnen constante onderbrekingen veroorzaken. Het is moeilijk om te ontspannen wanneer op je telefoonscherm een e-mailwaarschuwing verschijnt die waarschijnlijk niet zoveel uitmaakt.
U kunt een schema instellen voor het ontvangen van e-mailmeldingen en ook geluiden voor alle e-mailaccounts of voor elk account, zoals zakelijke en persoonlijke e-mails. Hiermee kunt u onderbrekingen voorkomen op momenten dat u geen meldingen of geluiden wilt ontvangen. U kunt dit schema voor belangrijke e-mails overschrijven met de opties voor meldingsfilters. (Bekijken)

►  https://esz.nz/vbn

1. Open de app-instellingen, open vervolgens het gedeelte "E-mailbeheer" en tik vervolgens op "Instellingen e-mailmeldingen". (Instellingen)
  2. Als u een planning voor alle accounts wilt instellen, tik dan op de knop "Niet storen" bovenaan in het scherm.
  3. Anders kunt u een e-mailaccount openen door erop te tikken en vervolgens op "Niet afwijzen" onder het account te tikken.
  4. Tik om te schakelen tussen 'Meldingen beperken tot schema' of 'Geluiden beperken tot schema' aan of uit
  5. U kunt nu voor elke dag een planning instellen voor wanneer u wilt dat de meldingen/geluiden aanstaan.
  6. Als u bepaalde dagen wilt wijzigen, tikt u op de knop "..." naast de titels "Maandag - Vrijdag" of "Zondag, Zaterdag". Schema's bewerken