Snellere achtergrondmeldingen

Om snellere e-mailmeldingen te geven, gebruiken alle e-mailapps hun eigen servers voor pushmeldingen om te controleren op nieuwe e-mail-ID's.
Andere e-mailapps vragen hier niet om en schakelen deze functie eenvoudig automatisch in. AltaMail zal u altijd vragen voordat pushmeldingen worden ingeschakeld wanneer de app is geïnstalleerd. U kunt de instelling voor pushmeldingen ook wijzigen in het instellingenscherm voor meldingen.

Gmail- en Exchange-accounts pushen geen meldingsservers, dus deze methode is niet van toepassing op dit type accounts. Gmail-meldingen gebruiken alleen Gmail-meldingsservers. Exchange-meldingen gebruiken e-mailservers van Microsoft.

In tegenstelling tot andere apps leest AltaMail uw e-mailinhoud niet buiten uw apparaat. Uw e-mails worden niet verwerkt of gerouteerd door een andere server dan uw eigen e-mailserver.

Onze beveiligde push-notificatieservers zullen alleen controleren of er nieuwe berichten zijn en hebben nooit toegang tot de inhoud van e-mailberichten. Er worden nooit gegevens opgeslagen in bestanden of een database. Na ontvangst van een algemene melding, zal AltaMail het nieuwe e-mailbericht op uw apparaat in de app lezen en verwerken om de meldingsdetails in te vullen. Uw e-mailinhoud is alleen toegankelijk op uw eigen apparaat en wordt nooit gedeeld met een andere partij, inclusief ons. Onze beveiligde push-notificatieservers zijn beperkt voor toegang tot alleen onze CEO.

Andere apps lezen de volledige inhoud van uw e-mails op hun eigen bedrijfsservers om een ​​melding te maken die u naar uw apparaat kunt sturen. Andere apps slaan uw inloggegevens ook op in bestanden of een database op hun meldingsservers.

Als je ervoor kiest om de push-achtergrondmeldingen uit te schakelen, zal AltaMail na een vertraging nog steeds meldingen geven. De vertraging wordt gecontroleerd door de iOS op uw apparaat. Er kunnen langere vertragingen optreden bij het gebruik van mobiele gegevens die ook worden beheerd door iOS.

Voor volledige details over hoe uw informatie wordt beschermd, kunt u contact met ons opnemen .