Een bestand converteren naar een PDF van een andere app

Er zijn verschillende manieren om bestanden van een andere applicatie over te zetten, zodat u ze in een PDF kunt omzetten.

Gebruik 'Open in' van je andere app en selecteer AltaMail
AltaMail moet het afdrukscherm openen en weergeven.
Tik op 'Kies' in het afdruk scherm en selecteer vervolgens de optie 'Convert to PDF' en druk op Opslaan.
Als u Save2PDF hebt, dan kun je op de knop Opslaan klikken.

Deel via iDisk/Dropbox/Box.net
Als de andere app Cloud Servers ondersteunt, kunt u dat ook gebruiken om bestanden over te dragen
In de andere app sla je bestand op op je favoriete cloud server
Open AltaMail en ga naar het Cloud Server-scherm op het scherm Bestanden
Selecteer uw Cloud Storage-service of tik op de + om het op te stellen
Selecteer de bestanden en tik op de PDF-knop
Selecteer de bestanden en tik op de knop Afdrukken. Tik vervolgens op 'Kies' in het afdrukvenster en selecteer vervolgens de optie 'Convert to PDF' en tik op Opslaan.