Privacy - Uw gegevens zijn beschermd

Geen van de apps gemaakt door EuroSmartz Ltd verzamelt of extraheert persoonlijke gegevens van het apparaat van een gebruiker. Omdat we niet eens toegang hebben tot klantgegevens, verzamelen of delen we daarom geen informatie met Facebook of een ander bedrijf. We richten onze klanten niet met advertenties voor producten van derden. Al onze app-inkomsten zijn afkomstig van aankopen in de App Store van klanten en worden uitsluitend gebruikt om nieuwe functies en onderhoud van onze apps te ondersteunen.

Volledige details