Snel antwoord - stuur snel korte antwoorden op e-mails

Je kunt snel antwoorden op een e-mail met snelle antwoorden. Als u de actie 'Snel antwoorden' toevoegt aan de veegacties (Weergave), kunt u vegen, tikken op 'Snel antwoorden' en het antwoord kiezen om te verzenden. Hiermee wordt een nieuw e-mailbericht verzonden met uw snelle antwoord.
U kunt uw eigen snelle antwoorden bewerken of toevoegen in het linkerpaneel - Instellingen - Snelle antwoorden. Gebruik de knop "+" aan de bovenkant van het scherm Snelle antwoorden om nieuwe antwoorden toe te voegen. Tik op de antwoordtekst om deze te bewerken.
Snelle antwoorden kunnen ook worden gebruikt met de Apple Watch-app.