Externe afbeeldingen laden

U kunt het laden van externe afbeeldingen in e-mails uitschakelen in het gedeelte App-instellingen - Privacy. Bekijken
U kunt kiezen in welke e-mails externe afbeeldingen worden weergegeven.
Altijd Hiermee worden altijd externe afbeeldingen weergegeven
Bekende afzenders Hiermee worden externe afbeeldingen geladen voor e-mails van mensen die je kent.
S/MIME gesigneerd E-mails met een geldige S/MIME-handtekening laden externe afbeeldingen.

U kunt afbeeldingen op afstand ook uitschakelen wanneer u mobiele data gebruikt in het gedeelte App-instellingen - E-mail, 'Mobiele gegevens opslaan'.

Sommige e-mails bevatten externe afbeeldingen die worden geladen vanaf een externe webserver. Dit kan e-mails kleiner maken, maar het netwerk wordt gebruikt om de afbeeldingen weer te geven.
Externe afbeeldingen kunnen ook worden gebruikt om bij te houden wanneer een ontvanger een verzonden e-mail leest. Dit kan worden gebruikt voor leesbevestigingen. Bekijken

Als u externe afbeeldingen uitschakelt, wordt de e-mail weergegeven zonder de afbeeldingen. Vervolgens kunt u op de knop 'Weergeven' bovenaan de e-mail tikken om de afbeeldingen te tonen nadat u deze hebt geopend.

U kunt een lijst met externe afbeeldingen voor een e-mail zien in het scherm met e-maildetails - 'Externe afbeeldingen'. Bekijken