Op afstand afdrukken via mobiele data of externe wifi-netwerken in plaats van uw eigen wifi

Als u op afstand wilt afdrukken naar uw kantoor- of thuisprinters, kunt u de optie "Op afstand afdrukken" gebruiken met WePrint.
Opmerking: deze functie vervangt ook "Google Cloud Print", maar biedt ook veel meer afdruk- en lay-outopties.

Snelstartgids
  1. Download en installeer de gratis WePrint op uw Mac of pc vanaf hier: https://esz.nz/wp
  2. Open de WePrint-instellingen en open het tabblad "Op afstand afdrukken"
  3. Schakel de optie "Afdrukken op afstand via een e-mail/cloudserver" in. Zorg ervoor dat u het accounttype "WePrint Cloud" selecteert.
  4. Klik op de knop "Kopieer accounttoken" en stuur de gekopieerde token naar je iPhone of iPad. U kunt deze token via e-mail of het WePrint-overdrachtsscherm of een andere methode verzenden. U moet dit token beschermen omdat het toegang geeft tot afdrukken op uw WePrint-server.
  5. a) Als je het token via e-mail hebt verzonden, tik je op de link in de e-mail op je iPad / iPhone. Dit zou AltaMail moeten openen en de WePrint-server moeten toevoegen
    b) Als je het token hebt gekopieerd, tik dan op de knop Afdrukken in AltaMail. Tik op "Kies" en tik vervolgens op de groene "Op afstand afdrukken" knop.
    Plak het token met de plakknop naast het tekstveld.
  6. Nadat WePrint is toegevoegd, zou u de groene WePrint-printers moeten zien in het scherm voor het kiezen van de printer. Kies een printer met "Afgelegen" onder de naam.

Als je problemen hebt met de installatie, open dan de WePrint-instellingen en open het tabblad "Op afstand afdrukken". Tik op de knop "Verwijder Account". Hiermee worden het account en alle gegevens verwijderd, dus u moet het token voor het nieuwe account opnieuw delen met uw iPhone / iPad.
Volg daarna het bovenstaande proces om een ​​nieuw "WePrint Cloud" -account aan te maken.

Beveiliging / privacy
Het "WePrint Cloud" -account heeft end-to-end-codering, zodat uw gegevens alleen op uw eigen apparaten toegankelijk zijn. De afdruktaken zijn gecodeerd en alleen uw Mac of pc heeft het wachtwoord om de afdruktaak te decoderen. Naast bestandscodering worden de afdruktaken ook verzonden via beveiligde SSL. U kunt op elk moment alle bestanden uit uw account verwijderen met de knop "Verwijder Account".
De "WePrint Cloud" -server wordt beschermd door datacenterbeveiliging en alleen onze CEO heeft toegang tot de server voor software-updates.
Niemand in ons bedrijf of een derde partij heeft toegang tot uw afdruktaakgegevens. We verzamelen geen gegevens met betrekking tot enig aspect van uw gebruik van onze apps.