Documenten en afbeeldingen verzenden als e-mailbijlagen

U kunt afbeeldingen en bestanden meesturen met uw e-mails. Wanneer u op de e-mailknop tikt om een u200bu200bnieuwe e-mail te maken, kunt u op de paperclip 📎-knop bovenaan het scherm tikken om bijlagen toe te voegen.
Als u in plaats daarvan de geavanceerde knopweergave bekijkt nadat u op de knop "..." hebt getikt, tikt u vervolgens op de knop "+" rechts van het gedeelte Bijlagen onder het onderwerp.

In het scherm kies bestand/foto (Plaatsen) kunt u een van de cloudserver- en bestandslocaties selecteren om bestanden te bekijken. Tik op de cirkel links van elk bestand en tik vervolgens op "Toevoegen" of gebruik de pijl-terug om de geselecteerde bestanden aan uw e-mail toe te voegen.

Om bijlagen te verwijderen, tikt u op de cirkel links van elke bijlage om deze te selecteren, tikt u vervolgens op de actiemenuknop rechts en selecteert u "Verwijderen". Als er slechts één bijlage is, hoeft u deze niet eerst te selecteren, tikt u gewoon op de actiemenuknop.

U kunt de "+"-knop bovenaan het scherm 'Plaatsen kiezen' gebruiken om meer cloudserveraccounts toe te voegen, bijvoorbeeld Google Drive, OneDrive, DropBox enz. of WePrint voor het delen van uw Mac- of pc-bestanden. Kies het nieuwe type cloudserver en voer indien nodig uw gebruikersnaam enz. in.
Met het item "Bestanden-app" kunt u kiezen uit de Apple Files-app. Tik op "Meer locaties" in het scherm Bestanden-app om meer toe te voegen.

U kunt ook bijlagen uit andere e-mails kopiëren. Tik bij het bekijken van een e-mail op het actiemenu naast de bijlagebestanden. Selecteer de actie "Kopiëren" om de geselecteerde bijlagen te kopiëren.
Vervolgens kunt u een nieuwe e-mail maken en "Plak bestanden" selecteren in het actiemenu naast de lijst met bijlagen om het gekopieerde bestand te plakken.