Het formaat van afbeeldingen wijzigen bij het verzenden van e-mails

U kunt verschillende afbeeldingsformaten kiezen wanneer u een e-mail verzendt. U kunt kleinere afbeeldingen kiezen om ruimte te besparen of grotere afbeeldingen om de beeldkwaliteit te behouden.

Wanneer u tikt om afbeeldingen te selecteren, ziet u een menuknop voor de grootte onderaan het scherm voor het kiezen van afbeeldingen. U kunt het formaatmenu gebruiken om de grootte van de bijlage te kiezen.Wanneer u het scherm voor het verzenden van e-mail bekijkt, tikt u op de knop "+" naast het bijlagelabel of op de paperclipknop bovenaan het scherm. Dit toont de cloudserver, bestands- en afbeeldingkiezer. Scroll naar beneden en selecteer een fotoalbum.
U kunt ook het formaat van de bijlage kiezen, bijvoorbeeld. png, jpg of origineel formaat. Als u jpg gebruikt, wordt het afbeeldingsbestand meestal kleiner.

De volgorde waarin u de afbeeldingen selecteert, is de volgorde waarin ze aan de e-mail zijn toegevoegd.
U kunt afbeeldingen in de lijst met bijlagen verwijderen en hernoemen wanneer u de nieuwe e-mail bewerkt. Tik om afbeeldingen te controleren en gebruik het actiemenu naast de bijlagepictogrammen.

Als u een afbeelding invoegt in de inhoud van het e-mailbericht, kunt u de afbeelding met twee vingers samenknijpen om het formaat te wijzigen. Dubbeltik op de afbeelding om de grootte van het afbeeldingsbestand te wijzigen.