Het verzenden van e-mails uitstellen - Plan dat e-mails na een bepaalde tijd worden verzonden. Stuur later

Als u mensen niet wilt onderbreken of wilt wachten met het verzenden van een e-mail, kunt u "Verzenden na" gebruiken. Hiermee wordt een e-mail gepland die later op een door u gekozen tijdstip wordt verzonden.

Als u dit nog niet heeft gedaan, tikt u op de knop "..." bovenaan het nieuwe e-mailscherm om alle functies en toolknoppen weer te geven. Nadat u een nieuwe e-mail heeft voltooid, kunt u het tijdstip kiezen waarop u de e-mail wilt verzenden.
Op een iPad tikt u bovenaan op de klokknop om een u200bu200btijd te kiezen. Tik op een iPhone op de actiemenuknop (cirkel met 3 stippen-pictogram) en selecteer vervolgens "Verzenden na tijd".
Uw e-mail zou nu op dit moment moeten worden verzonden, zelfs als AltaMail niet geopend is, tenzij er problemen zijn zoals netwerktoegang enz. Zorg ervoor dat ophalen op de achtergrond is ingeschakeld voor AltaMail in de app Instellingen van het Apple-apparaat.
Let op: Forceer het afsluiten van AltaMail niet of meldingen en verzenden nadat acties niet kunnen worden voltooid.

U kunt het verzenden van e-mails automatisch uitstellen tot kantooruren met behulp van 'Beperkingen voor het verzenden van e-mails' (Bekijken)

U kunt het standaarduur van de dag aanpassen in de app-instellingen - E-mailbeheer. Tik op "Instellingen e-mailherinnering" om de tijdinstellingen weer te geven. Dan kun je "Begin van de werkdag" aanpassen.