Gebruik AltaMail-snelkoppelingen in de snelkoppelingsapp of het startscherm

U kunt de app "Shortcuts App" gebruiken om AltaMail-snelkoppelingen zoals "Nieuwe e-mail" of Waarschuwingsgeluiden uitschakelen te bewerken

Open deze links op uw iPhone/iPad om deze opgeslagen snelkoppelingen te installeren. Zorg ervoor dat je deze links in Safari op je apparaat opent. Tik lang op de link en kies vervolgens "Openen in Safari"
Nieuwe e-mail Toevoegen aan snelkoppelingsapp
Meldingen voor 1 uur uitschakelen Toevoegen aan snelkoppelingsapp

Om uw eigen snelkoppelingen te maken, opent u het apparaat "Snelkoppeling App" en tikt u op "Snelkoppeling maken" in het Bibliotheekscherm.
Typ vervolgens AltaMail in het zoekveld in de linkerbovenhoek en kies een van de snelkoppelingen AltaMail.

Dit is de hulp van Apple voor het toevoegen van een snelkoppeling naar het startscherm:
https://support.apple.com/en-nz/guide/shortcuts/apd735880972/ios

Meer snelkoppelingsdetails