Sorteer e-mails in de inbox en e-mailmappen

Er zijn veel opties om de sorteervolgorde van e-mails in AltaMail te wijzigen.

Selecteer nogmaals dezelfde sorteeroptie om de sorteervolgorde om te keren. Er verschijnt een pijl naast de geselecteerde sorteeroptie om aan te geven in welke richting deze wordt gesorteerd.Wanneer u een e-mailmap bekijkt, tikt u op het actiemenu. (cirkel met 3 stippen-knop). Tik op Sorteer op om een u200bu200bsorteervolgorde te selecteren.

U kunt ook uw eigen sorteeracties toevoegen door op de knop Instellingen (tandwiel) bovenaan het Sorteer op-menu te tikken. In het E-mail zoekopdrachten-scherm kunt u op de knop "+" tikken om een u200bu200bnieuwe zoekopdracht toe te voegen en de sorteervelden te kiezen die u wilt gebruiken.

Als u een meer geavanceerde lay-out van e-mailmappen wilt, zoals groeperen en filteren, dan kunt u Panelen splitsen gebruiken. (Beeld)