Blokkeer valse e-mails verzonden vanaf mijn e-mailadres

U kunt valse spam-e-mails blokkeren die vanaf uw eigen e-mailadres worden verzonden.
Sommige spammers sturen e-mail vanaf uw eigen adres om u ervan te overtuigen dat zij uw account hebben gehackt. Het is een feit dat iedereen een e-mail kan verzenden met het afzenderadres van iemand anders. Het van-adres is geen bewijs dat een e-mail door die persoon is verzonden en is slechts een instelling in e-mailapps.

Opmerking: u moet uw eigen e-mailadres verwijderen uit 'Spam -veilige lijst' om valse e-mails te blokkeren. U kunt de spamlijsten bewerken om uw eigen adres te verwijderen. Meer details
Als je 'Zit de Spam-veilige lijst' ziet onder het van-adres, tik dan op die knop. Vervolgens kunt u het e-mailadres selecteren en verwijderen.U kunt dit ook doen in het scherm met e-maildetails. Bekijken. Open de sectie 'Spam-suggesties'.

U kunt nep-e-mails verzonden vanaf uw eigen e-mailadres op 2 manieren blokkeren.

1) Tik op de knop rechtsonder in het scherm met vier vakjes. Tik vervolgens op de knop 'Spamfilter' om de spamregels weer te geven en de regel 'Spamdetector' te bewerken.
Tik op het gedeelte 'Filter' van de spamregel om de spaminstellingen weer te geven.
U kunt deze instellingen inschakelen:
✔ Weiger e-mails ontvangen van mijn e-mailadres met ongeldige SPF-resultaten
✔ Weiger e-mails ontvangen van mijn e-mailadres met ongeldige DKIM-handtekeningen

Als uw e-mailserver een van deze opties ondersteunt, worden valse e-mails van uw e-mailadres nu naar de spammap verzonden.

2) U kunt alle e-mails blokkeren die met uw eigen afzenderadres zijn verzonden. Dit betekent dat wanneer u e-mails naar uzelf verzendt, deze ook worden geblokkeerd.
Veeg over een e-mail en tik vervolgens op de spamactie. Er verschijnt een berichtvenster waarin u bevestigt dat u uw eigen adres wilt blokkeren. Tik vervolgens op de knop 'Blokkeer voor spam'.

U kunt de spamlijsten ook bewerken in het app-instellingenscherm. Bekijken. Open vervolgens de sectie 'Spam'.
Tik op ‘Spam-blokkeerlijst’ en voeg je eigen e-mailadres toe via de knop Toevoegen bovenaan.