Spaminstellingen wijzigen

Tik op de knop rechtsonder in het scherm met vier vakjes. Tik vervolgens op de knop 'Spamfilter' om de spamregels weer te geven. U kunt deze regels vervolgens in- of uitschakelen en ook hun instellingen bewerken.

U kunt de spam-instellingen wijzigen om spam-e-mails naar de spammap te verplaatsen. U kunt ook het spamdetectieniveau en de afmeldactie wijzigen in de e-mailregel 'Spamdetector'.
U kunt de regel 'Eenvoudige spam-blokkeerlijst' activeren om e-mails te verwijderen van e-mailadressen die u hebt geblokkeerd.

De waarde van de spamscore verandert hoe gevoelig de spamregel is. (Meer details)U kunt de spamregel wijzigen om verdachte spam-e-mails naar de spammap te verplaatsen. Open de regel 'Spam' om deze te bewerken. Zet dan de knop 'Verplaatsen naar map Spam' aan.