De gesplitste schermindeling gebruiken om meerdere vensters op de iPad weer te geven

Je kunt e-mails in splitscreen-modus op de iPad bekijken

Dubbeltik op een e-mail in de inbox of in het e-mailconceptenscherm om de e-mail in een nieuw venster te openen.

Wanneer u een nieuwe e-mail bewerkt, kunt u ook "Nieuw raam" selecteren in het actiemenu om de e-mail te openen in een nieuw venster naast het hoofdvenster van de app.
Wanneer u een e-mail bewerkt in de gesplitste schermmodus, kunt u een e-mail in het andere scherm bekijken en bijlagen naar de nieuwe e-mail slepen of tekst kopiƫren en plakken.

Gebruik de knop "..." bovenaan het iPad-scherm om alle vensters te bekijken, een nieuwe e-mail toe te voegen in een nieuw venster of het huidige venster te sluiten.