Maak uw eigen veegacties - Wijzig veeginstellingen en bekijk mapacties

U kunt uw eigen acties maken en deze desgewenst toevoegen aan de veegopties. Deze acties kunnen e-mails naar mappen verplaatsen, vlaggen instellen, markeren als gelezen en antwoorden met een sjabloon.
Er is geen limiet aan het aantal acties in de iPhone/iPad-app.Wanneer u acties maakt om e-mails naar mappen te verplaatsen, verschijnen deze acties in de horloge-app en in de mappenlijst. In eerste instantie ziet u de acties Archief en Gereed, en daarna ook wat u ook maakt. Er zijn maximaal 5 acties die op het horlogescherm passen.

Open het linkerzijpaneel en tik onderaan op "Instellingen" en tik vervolgens op "Veeginstellingen".
Daar kun je je eigen aangepaste acties maken met de link "Pas e-mailhandelingen aan" bovenaan het scherm. U kunt acties voor elke veegrichting toevoegen of verwijderen (Bekijken) door op "Kies handelingen" te tikken.

Als u geen acties gebruikt in de keuzes naar links of rechts vegen, verschijnen die acties in plaats daarvan in het actiemenu. Vink aan om een u200bu200be-mail te selecteren en tik op de actiemenuknop in de rechterbovenhoek van de inbox.

U kunt de mappen die worden gebruikt door de actie "Archief" ook in het scherm "Pas e-mailhandelingen aan" bewerken. U kunt kiezen welke map de map Archief is voor elk van uw e-mailaccounts.

U kunt het uiterlijk van het vegen ook wijzigen in een knoppenbalk of een pop-upvenster in het scherm "Veeginstellingen".