Instellingen synchroniseren tussen apparaten

U kunt de meeste instellingen tussen uw apparaten synchroniseren. bv. E-mailaccounts, herinneringen, regels, zoekopdrachten, meldingsinstellingen, uiterlijk enz.

Open de app-instellingen (Bekijken) - E-mailbeheer en dan kunt u de "Instellingen synchroniseren" in- of uitschakelen. Als deze instelling niet beschikbaar is, zorg er dan voor dat iCloud Drive op dit apparaat is ingeschakeld. Dit is Apple's hulp voor het inschakelen van de optie iCloud Drive in de app Instellingen:

U kunt op 'Details' tikken om individuele synchronisatie-instellingen voor items te kiezen.

Uw instellingen worden gesynchroniseerd en beveiligd met uw iCloud-account. Als u problemen hebt met gegevenssynchronisatie, opent u het scherm Bestanden in het linkerzijpaneel en tikt u vervolgens op Cloud-servers en tikt u op om 'iCloud' te openen. Maak een map of importeer een bestand in de iCloud-server. Open nu de iCloud-server op een ander apparaat en controleer of het nieuwe bestand/de nieuwe map daar ook verschijnt. Mogelijk moet u uw iCloud-instellingen controleren, zoals alleen synchroniseren via WiFi.
Items worden gesynchroniseerd wanneer ze worden opgeslagen, dus u kunt een account of regel enz. Bewerken en als u het scherm sluit, wordt het item opgeslagen dat wordt bewerkt.

U kunt alle gesynchroniseerde gegevens uit iCloud wissen met de knop 'Wissen', maar zorg ervoor dat u synchronisatie op alle apparaten uitschakelt voordat u dit doet. Anders worden items zoals regels, filters enz. Van andere apparaten verwijderd.