Bekijk e-mails alleen als tekst

Als u zich zorgen maakt over bepaalde e-mailinhoud, kunt u ervoor kiezen e-mails in tekstindeling te bekijken. Normaal gesproken worden e-mails weergegeven als opgemaakte HTML met afbeeldingen.

U kunt de indeling van de tekstweergave wijzigen in het gedeelte App-instellingen - Privacy. Bekijk e-mails als html met afbeeldingen Weergeven
U kunt kiezen in welke e-mails volledig opgemaakte HTML en afbeeldingen worden weergegeven:
Altijd Dit toont altijd e-mails met opgemaakte HTML
Bekende afzenders Dit toont e-mails met opgemaakte HTML van mensen die je kent.
S/MIME gesigneerd E-mails met een geldige S/MIME-handtekening tonen e-mails met opgemaakte HTML.

Als u een e-mail in tekstformaat bekijkt, ziet u bovenaan de e-mail een bericht. Tik op 'Weergeven' om het e-mailbericht weer te geven als opgemaakte HTML met afbeeldingen.

U kunt een lijst met externe afbeeldingen en webkoppelingen voor een e-mail bekijken in het scherm met e-maildetails voordat u de opgemaakte inhoud bekijkt. Bekijk