Afdrukkwaliteit verbeteren met WePrint

Als afgedrukte documenten niet met dezelfde kwaliteit worden afgedrukt als uw computer, kunt u de WePrint-instellingen wijzigen om de afdrukkwaliteit te verbeteren.

WePrint deelt uw printers zodat uw iPhone of iPad kan afdrukken. Eerst moet u WePrint vanaf hier op uw Mac of pc installeren:
https://esz.nz/wp
Installatiegegevens

Het gebruik van WePrint is meestal voldoende om met de beste kwaliteit af te drukken.

Als u merkt dat u voor sommige documenttypen een nog betere kwaliteit nodig heeft, kunt u deze stappen volgen:

1) Klik op de knop "Instellingen" in het WePrint-venster op uw computer.

2) Klik op het tabblad "Apps" om de instellingen voor externe applicaties weer te geven.

3) Typ het documenttype van het document dat u afdrukt in het veld "Bestandstype" en voeg het toe.
bijv. typ "pdf", of voor een Word-document, typ "doc" of "docx" in het veld Bestandstype.

4) Klik op opslaan om de instellingen op te slaan

5) Tik op de iPhone of iPad op de knop Printer en tik vervolgens op de knop Kiezen op het scherm Afdrukken en selecteer de WePrint-computer opnieuw. Dit is belangrijk om de instellingen te vernieuwen.

6) Nu kunt u afdrukken en het zal de standaardapplicatie van de computer gebruiken voor het afdrukken van het documenttype, bijv. WePrint opent Word om .doc-bestanden af u200bu200bte drukken.