Schermwidgets

U kunt uw e-mails bekijken in schermwidgets als u iOS 14 of hoger gebruikt.
Om een u200bu200bwidget toe te voegen, tikt u lang op het startscherm van de app op uw apparaat. Bewerk vervolgens het startscherm. Tik op de knop "+" bovenaan het scherm om een u200bu200bnieuwe widget te kiezen.
Tik op AltaMail om een u200bu200bwidgetgrootte en -type te kiezen en tik vervolgens op de knop "Widget toevoegen" hieronder.

E-mailactieknoppen zijn beschikbaar voor iOS 17 of hoger. U kunt op tikken om een u200bu200be-mail als spam te markeren of deze te verwijderen. Nadat op de actieknop is getikt, verschijnt er gedurende enkele seconden een knop voor ongedaan maken waarmee u de actie kunt annuleren.

U kunt verschillende instellingen voor de lay-out van de widget bewerken door lang op een widget te tikken en 'Widget bewerken' in het menu te kiezen. U kunt bijvoorbeeld de e-mailactieknoppen weergeven of verbergen.

Privacy vergrendelscherm
Als u iOS 15 of hoger gebruikt, kunt u de e-mailinhoud en actieknoppen op het vergrendelscherm uitschakelen.
Open de app Apparaatinstellingen. Open vervolgens het gedeelte 'Touch ID & toegangscode'. Scroll naar beneden en wijzig de "Vergrendelschermwidgets" om privé-e-mailgegevens op het vergrendelscherm weer te geven of te verbergen.