Zipping bestand en foto bijlagen

Nadat u een aantal bijlagen hebt toegevoegd aan een nieuwe e-mail, kunt u de bestanden/foto's in een enkel zip-bestand verzenden. Tik op het selectievakje aan de linkerkant van elke bijlage in het nieuwe e-mail scherm en tik vervolgens op de actie menu knop rechts.
Kies "Zip" en dan zullen de bestanden zipped worden. Als u het nieuwe zip-bestand wilt hernoemen, drukt u nogmaals op de actiemenu knop en selecteert u vervolgens 'Hernoemen'.