AltaMail Go Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
E-mails vooraf instellen en mobiele gegevens opslaan, 3G/4G

U kunt ervoor kiezen om e-mails vooraf te laden wanneer ze voor het eerst worden gelezen vanuit uw e-mailaccount. Dit zal later tijd besparen, maar zal meer opslagruimte en netwerkgegevens gebruiken.

In de instellingen voor het bewerken van e-mailaccounts (Bekijken) kunt u het gedeelte 'Advanced' openen en de preload-instellingen wijzigen. 'Preload email content' zal het e-mailbericht downloaden. 'Preload whole email' zal het bericht en de bijlagen downloaden.

Wanneer u een e-mailmap bekijkt, kunt u op e-mails controleren tikken en 'E-mailinhoud downloaden' in het actiemenu selecteren om e-mailberichten en bijlagen te downloaden.

Er is een extra instelling voor het vooraf laden van gegevens bij gebruik van een mobiel gegevensnetwerk. Open in de app-instellingen (Bekijken) het gedeelte 'E-mail' en tik op 'Conserve Mobile Data'. U kunt hier de preload-instellingen wijzigen die van toepassing zijn wanneer u mobiele gegevens gebruikt.

'Bewaar verzonden e-mail' wacht op het uploaden van e-mails die u verzendt en die moeten worden opgeslagen in de map 'Verzonden'. Dit wacht tot een WiFi-netwerk of een periode van dagen tot het de e-mails uploadt. Je kunt de verzonden e-mails zien die wachten om te worden geĆ¼pload in 'Acties in de rij' in de 'Slimme mappen' in het zijpaneel.

'Sync-concept'-e-mails wachten tot u uw concept-e-mails opslaat totdat u wifi gebruikt of na een paar dagen vertraging. Dit is van toepassing op accounts waarvoor concept-e-mailsynchronisatie is ingeschakeld.

Terug - AltaMail Go