AltaMail Go Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
Synchroniseer instellingen op verschillende apparaten

U kunt de meeste instellingen tussen uw apparaten synchroniseren. bv. E-mailaccounts, herinneringen, meldingsinstellingen, etc.

Open de app-instellingen (Bekijken) - E-mailbeheer en dan kunt u de "Synchroniseer instellingen" aan of uit zetten. Als deze instelling niet beschikbaar is, zorg dan dat iCloud is ingeschakeld op dit apparaat.

Uw instellingen worden gesynchroniseerd en beveiligd met uw iCloud-account.

U kunt alle gesynchroniseerde gegevens van iCloud wissen in de "Synchroniseer instellingen", maar zorg ervoor dat u synchroniseren op alle apparaten uitschakelt voordat u dit doet. Anders worden items zoals herinneringen enz. Van andere apparaten verwijderd.

Terug - AltaMail Go