Maak een back-up van de inhoudsgegevens van uw app

U kunt een back-up maken van al uw FileCentral-gegevens, inclusief bestanden, e-mails en andere instellingen.

Open de app-instellingen (Bekijken), scrol naar beneden en tik op om het gedeelte 'Applicatie' te openen. Tik om het scherm "Back-up/Herstel" te openen.
U kunt een snelle back-up maken met de opties 'Back-up naar bestand' of 'Back-up naar iCloud'. Het is het beste om uw back-upbestand op een cloudserver of ergens anders op uw apparaat op te slaan.

De meest betrouwbare methode is om het back-upbestand met WePrint op uw Mac of pc op te slaan. Bekijk. Dit vermijdt mogelijke netwerkproblemen met cloudservers.

Opmerking: controleer altijd de grootte van het back-upbestand nadat de back-up is voltooid. Het bestand moet groter zijn dan 100 KB als de cloudserver het correct heeft geĆ¼pload.

In de back-upinstellingen kun je ervoor kiezen om de achterkant te versleutelen met een wachtwoord. U kunt er ook voor kiezen om de grootte van uw back-upbestand te verkleinen door de instelling Inhoud van e-mail opnemen uit te schakelen. Vervolgens worden uw e-mails na het herstellen van uw e-mailserver gedownload.

Om uw app-instellingen te herstellen vanuit een back-upbestand, tikt u op 'Herstellen vanuit iCloud' of 'Herstellen vanuit bestand' om het back-upbestand te kiezen. Alle huidige app-instellingen, bestanden en e-mails worden vervangen door de nieuwe back-upbestandsgegevens.

Als u een fout ziet bij het terugzetten vanaf een back-up, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door het verplaatsen van het bestand naar uw apparaat. Kopieer het back-upbestand naar uw lokale scherm Bestanden in FileCentral.
  1. Open het scherm "Bestanden" in FileCentral.

2. Tik op de "+" knop en kies "Importeren".

3. Kies het bestand dat u wilt importeren vanaf iCloud of een andere cloudserver. Als er problemen zijn met het importeren vanuit iCloud vanwege de bestandsgrootte, dan kunt u de Bestanden-app-server gebruiken om te importeren vanuit iCloud.

4. Importeer het back-upbestand naar uw lokale bestandsscherm in FileCentral.

5. Open het back-up-/herstelscherm en selecteer vervolgens het lokale back-upbestand om uw instellingen te herstellen.