Stuur foto's/afbeeldingen naar een ander apparaat

U kunt foto's vanuit uw fotoalbum naar een andere iPhone/iPad of zelfs uw Mac/PC verzenden.

Open het afbeeldingenscherm in het linkerzijpaneel in FileCentral. Selecteer een of meer foto's en kies "Zend naar apparaat" in het actiemenu. (cirkel met 3 stippen-knop)

Zorg ervoor dat op het andere apparaat FileCentral of WePrint (Mac/PC) actief is en dat het delen van bestanden is ingeschakeld. (Meer details)