Kies welke kalenders je wilt bekijken/afdrukken

Je kunt kiezen welke kalenders zichtbaar zijn in de Print n Share. bijv. Feestdagen verbergen/verwijderen
Open de app-instellingen (Bekijken) en open het gedeelte Agenda.
Tik op 'Agenda's' en tik op elke agenda om deze in of uit te schakelen.

U kunt ook kiezen welke kalenders u wilt afdrukken. Tik in het afdrukscherm op "Printeropties" en tik vervolgens op "Agenda's". Kies de kalenders om af te drukken. Dit heeft geen invloed op de agenda's die verschijnen wanneer u uw agenda op het scherm bekijkt.