Print n Share Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
   Downloaden PDF 2020-02-16
English

Andere apps...

Ermee beginnen
Aan de slag met afdrukken


Om te beginnen kunt u het bestand "Snel starten" in Print n Share afdrukken.

Print n Share kan rechtstreeks op de meeste printermodellen afdrukken zonder extra software, maar we raden u aan de gratis WePrint-software voor het delen van printers te installeren als u problemen ondervindt bij het aansluiten op uw printer of als uw printer een USB-verbinding heeft.
Installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier. http://esz.us/wp
 1. Tik op de 3-lijnige knop links bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel te openen en tik op "Bestanden"
 2. Tik op het "Snel starten" -bestand om het te bekijken.
 3. Tik op de knop Afdrukken rechtsboven in het scherm om het venster Afdrukken te openen.
 4. Als u niet automatisch naar het scherm "Printers" wordt geleid, tikt u op de knop "Kies"
 5. Uw netwerk zal worden doorzocht op beschikbare printers. Tik om uw printer te selecteren
 6. Als u de groene WePrint-printer niet hebt geselecteerd, kunt u het scherm "Instelling" gebruiken om de beste printeroptie voor uw printer te kiezen. Tik op "Test" naast elke optie om deze te testen. Tik op "Meer" om meer opties te selecteren. Deze optie ondersteunt de meeste printers. bv. Epson, Canon, Brother, HP, Lexmark, Dell, Samsung, Kodak etc.
  Als uw printer veel lege pagina's afdrukt, trekt u de papierlade naar buiten en start u de printer opnieuw op.
 7. Voor sommige printermodellen is de setup-test mogelijk niet compatibel. U kunt echter nog steeds afdrukken. Installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier http://esz.us/wp
 8. Als u WePrint hebt geïnstalleerd, moet Print n Share WePrint automatisch vinden en uw printers weergeven op het scherm "Printers". Als dit niet het geval is, tik dan rechtsboven op + en voer handmatig uw WePrint-serveradres in. Als we WePrint nog steeds niet vinden, opent u de probleemoplosser voor verbindingen ()
 9. Nadat u uw printer hebt geselecteerd, tikt u op "Printen" in het printscherm om af te drukken.

U kunt op de knop "Printeropties" in het scherm Afdrukken tikken om instellingen te wijzigen, zoals paginaformaat, marges, enzovoort.

Als u een lege pagina krijgt of problemen hebt, tikt u hier () om naar het gedeelte Problemen oplossen te gaan.


Bladwijzer    Bekijken
App instellingen

Om de appinstellingen van Print n Share te bewerken, tik op de 3 gevoerde knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Tik dan op de tandwielknop in de bovenkant van het zijpaneel.
U kunt op de titel van elke instellingen sectie tikken om de instellingen voor die sectie te openen.


Bladwijzer    Bekijken
E-mail
E-mailaccount toevoegen/e-mails afdrukken

U kunt een of meer e-mailaccounts instellen om uw e-mails te verzamelen en af ​​te drukken. U hebt tegelijkertijd toegang tot uw e-mailaccount in Apple Mail en Print n Share.
Tik op de knop met 3 lijnen links bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel te openen. Tik op "E-mail" om het e-mailscherm weer te geven en tik vervolgens rechtsboven op "+" om een ​​nieuw account toe te voegen.
Voer uw e-mailadres en wachtwoord in om naar uw accountinstellingen te zoeken of tik op "Handmatig" om het accounttype zelf te kiezen.

U kunt e-mailaccounts verwijderen door naar links over de accountnaam te vegen of op de knop 'Instellingen' (radertje) naast het account te tikken en vervolgens op 'Account verwijderen' te tikken.


Bladwijzer    Bekijken
E-mailaccount bewerken

Uw e-mailaccounts bewerken:

Tik op de 3 gevoerde knop in de linkerbovenhoek van het scherm om het linkerpaneel te openen. Tik op 'Email' om het e-mail scherm weer te geven.
Tik op de cogknop naast een e-mailaccount om de accountinstellingen te wijzigen.

Tik op de knop '+' bovenaan het scherm om een ​​nieuw account toe te voegen. U kunt e-mailaccounts verwijderen door de accountnaam over te schuiven of op de instellingenknop (cog) naast het account te tikken en vervolgens op "Account verwijderen" te klikken.


Bladwijzer    Bekijken
Mijn e-mailaccount toont een fout wanneer ik mijn e-mails probeert te lezen

Als u een fout controleert bij het controleren van uw e-mails, open dan het scherm E-mailaccount bewerken (). Controleer of uw instellingen hetzelfde zijn als uw e-mailprovider heeft beschreven.
Open het gedeelte 'Instellingen' en controleer die instellingen. Als uw e-mailprovider een beveiligde verbinding beschrijft, kunt u proberen zonder 'SSL gebruiken', aangezien de verbinding via TLS wordt beveiligd.
Controleer het poortnummer en het veld 'Sevrer' en tik vervolgens op 'Test'

Als u nog steeds een fout ziet, tikt u op de knop 'Meer' om naar de pagina met foutmeldingen te gaan. Controleer eerst wat de beschrijving bovenaan de pagina zegt.
Tik op 'Help' om contact op te nemen met onze helpdesk, zodat ze hulp kunnen bieden.


Bladwijzer    Bekijken
Gebruik authenticatie in twee stappen - Multi-factor authenticatie (OAuth)


Als uw e-mailaccount authenticatie in twee stappen ondersteunt, presenteert Print n Share een webpagina met een login voor uw e-mailaccount. Meld u aan bij uw account wanneer de inlogpagina verschijnt.

Als u een foutmelding krijgt, controleer dan of u zich aanmeldt met het juiste e-mailaccount om overeen te komen met de titelbalk.

Controleer ook of u de instelling "Gebruik authenticatie in twee stappen" hebt ingeschakeld in het scherm met het bewerkingsaccount - sectie Instellingen.

Wanneer u een nieuw e-mailaccount maakt dat Gebruik authenticatie in twee stappen ondersteunt, hoeft u uw wachtwoord niet in te voeren. Voer uw e-mailadres in en tik op "Gebruik authenticatie in twee stappen" onder aan het nieuwe accountscherm.


Bladwijzer    Bekijken
Afdrukken vanuit de Apple Mail-app

De beste manier om e-mail af te drukken is om je e-mailadres () in je Print n Share toe te voegen. Dan kunt u gemakkelijk e-mails en bijlagen bekijken en afdrukken.

Print n Share kan e-mail van Apple's Mail-app afdrukken met kopiëren en plakken. Deze methode behoudt de opmaak en het uiterlijk van de e-mail.

Volg de onderstaande stappen om een ​​e-mail af te drukken.
 1. Bekijk de e-mail die u wilt afdrukken in Mail
 2. Tik en houd vast om de gewenste tekst te markeren
 3. Verplaats blauwe kopieerpunten om het gedeelte of de pagina die u wilt afdrukken te dekken en tik op "Kopiëren"
 4. Open Print n Share en je moet gevraagd worden om de gekopieerde tekst af te drukken.
  Als u niet wordt gevraagd om af te drukken, open het klembord scherm, plak met de plakkenknop en tik vervolgens op de geplakte pagina en druk op.


Opmerking: als u een bijlage wilt afdrukken, klikt u gewoon op de bijlage en tikt u vervolgens op 'Openen' en selecteert u Print n Share.


Bladwijzer    Bekijken
E-mailinstellingen verzenden


Voor het verzenden van e-mails worden andere instellingen gebruikt dan voor het ontvangen van e-mail, tenzij u Exchange gebruikt. Exchange-e-mailaccounts kunnen e-mail verzenden via Exchange, maar u kunt er ook voor kiezen om e-mail te verzenden via een SMTP-server.

Open het scherm met e-mailaccountinstellingen. () Tik vervolgens op "Server uitgaande e-mail" om het scherm met uitgaande e-mailinstellingen te bekijken.

Neem contact op met uw e-mailprovider om te zien wat uw instellingen zijn voor uw SMTP-server.

Als uw e-mailserver een gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft, schakelt u "Gebruikersnaam vereist" in.

U kunt geavanceerde verbindingsinstellingen zoals SSL en serverpoortnummer wijzigen in het gedeelte 'Geavanceerd'. Als u poort 25 gebruikt, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken. Mogelijk moet u poort 465 of 587 gebruiken.

Tik rechtsboven op de knop "Testen" om uw accountinstellingen te testen.


Bladwijzer    Bekijken
instellingen
Het Print n Share-scherm vergrendelen. Bescherm uw app-gegevens.

U kunt ervoor kiezen om de toegang tot Print n Share en de bijbehorende gegevens te vergrendelen met behulp van een instelling. Open de app-instellingen () - Toepassingsgedeelte, onderaan. Tik op 'Toepassingswachtwoord' en vervolgens kunt u kiezen wanneer het app-scherm moet worden vergrendeld. U kunt uw eigen wachtwoord of een pincode invoeren. Opmerking: als u uw wachtwoord/pincode bent vergeten, moet u de app opnieuw installeren.
U kunt er ook voor kiezen om de optie Touch-ID vingerafdrukontgrendeling te gebruiken als uw iPhone/iPad dit ondersteunt.


Bladwijzer    Bekijken
Maak een back-up van de inhoud van uw app


U kunt een back-up maken van al uw Print n Share-gegevens, inclusief bestanden, e-mails en andere instellingen.

Open de app-instellingen (), scrol naar beneden en tik op om het gedeelte 'Toepassing' te openen. Tik om het scherm "Backup/Restore" te openen.
U kunt een snelle back-up maken met de opties 'Back-up naar bestand' of 'Back-up naar iCloud'. Het is het beste om uw back-upbestand op een cloudserver of ergens anders op uw apparaat op te slaan.
U kunt het back-upbestand op uw Mac of pc opslaan met WePrint.


In de back-upinstellingen kunt u ervoor kiezen om de achterkant te coderen met een wachtwoord. U kunt er ook voor kiezen om uw back-upbestand te verkleinen door de instelling Inhoud van e-mail opnemen uit te schakelen. Na het herstel worden uw e-mails van uw e-mailserver gedownload.

Om uw app-instellingen vanuit een back-upbestand te herstellen, tikt u op 'Herstellen vanuit iCloud' of 'Herstellen vanuit bestand' om het back-upbestand te kiezen. Alle huidige app-instellingen, bestanden en e-mails worden vervangen door de nieuwe back-upbestandgegevens.

Als u een fout ziet bij het herstellen van een back-up, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door het bestand naar uw apparaat te verplaatsen. Kopieer het back-upbestand naar uw lokaal Bestanden-scherm in Print n Share.
 1. Open het scherm "Bestanden" in Print n Share.

 2. Tik op de knop "+" en kies "Importeren".

 3. Kies het bestand dat u wilt importeren van iCloud of een andere cloudserver. Als er problemen zijn met het importeren van iCloud vanwege de bestandsgrootte, kunt u de Bestandsleveranciers-server gebruiken om te importeren vanuit iCloud.

 4. Importeer het back-upbestand naar het scherm met uw lokale bestanden in Print n Share.

 5. Open het back-up/herstel-scherm en selecteer vervolgens het lokale back-upbestand om uw instellingen te herstellen.
Bladwijzer    Bekijken
Contacten
Contact toegang

Als u een bericht in Print n Share ontvangt over contact toegang, dan moet u de toegangsinstellingen van uw apparaat controleren.

Open de Apple iPad/iPhone "Instellingen" app> Privacy> Contactpersonen> Print n Share. Controleer of Print n Share is ingesteld op "aan".

Open ook de Instellingen app -> Algemeen -> Beperkingen -> Contacten (bij beneden). Controleer of Print n Share is ingesteld op "aan".

Tik ook op de Instellingen app> Scroll aan de onderkant en klik op onze Print n Share. Zet 'Contacten' aan.


Bladwijzer    Bekijken
Contactgegevens bewerken

Om de contactgegevens te bewerken, volg de onderstaande stappen
 1. Tik op 'Contacten' in het zijpaneel
 2. Kies een contactgroep en gebruik de zoekopdracht of scroll naar uw contactpersoon
 3. Tik op het contact om de samenvatting weer te geven en tik vervolgens op 'Contactpersoon weergeven' onderaan het samenvattingsscherm.
 4. Tik op Bewerk rechtsboven om de contactgegevens te bewerken.

Opmerking: de eerste keer dat u Print n Share draait, wordt u gevraagd of Print n Share toegang heeft tot uw contacten. Als u "Nee" hebt getypt, kunt u uw contacten niet in deze sectie zien. Om dit te repareren, ga naar de app voor apparaatinstellingen, scroll naar beneden naar Print n Share en schakel vervolgens de toegang tot contact in


Bladwijzer    Bekijken
Maak een nieuw contact van een e-mailadres

U kunt contacten toevoegen van adressen in e-mails die u verzendt en ontvangt. Tik op het e-mailadres om het contactoverzicht scherm weer te geven. U ziet dan de opties om een ​​"Nieuw contact" of "Samenvoegen met contact" te maken. "Samenvoegen met contact" zal het e-mailadres toevoegen aan een bestaand contact dat u selecteert.


Bladwijzer    Bekijken
Contacten afdrukken/adreslabels

Tik op de 3-lijnige knop links bovenaan het scherm in Print n Share om het zijmenu te openen. Tik vervolgens op 'Contacten' om het scherm met contacten weer te geven.
Contactpersonen kunnen worden geselecteerd uit uw lijst met contactpersonen via het selectievakje links van de naam van het contact. Gebruik de ✓-knop aan de bovenkant van het scherm om alle contactpersonen te selecteren. Nadat u uw contacten hebt geselecteerd, tikt u op de knop Afdrukken.

U kunt contactpersonen in elk van uw groepen met contactgroepen bekijken met de groepknop in de bovenste werkbalk.
Nadat u op de afdrukknop tikt, tikt u op 'Printeropties' en vervolgens op 'Contactlay-out' om een ​​andere afgedrukte lay-out te kiezen.

U kunt de zoekknop gebruiken om tekst in het zoekveld in te voeren om de lijst met contacten te filteren die u wilt zien.

Zie het gedeelte over contacttoegang als u uw contacten niet ziet.


Bladwijzer    Bekijken
het drukken
Aan de slag met het afdrukken

U kunt voor het begin het "Quick Start" -bestand in Print n Share afdrukken.

Print n Share zal direct naar de meeste printermodellen afdrukken zonder extra software, maar we raden u aan om de gratis WePrint-printerverdelingssoftware te installeren als u problemen heeft met de verbinding met uw printer of als uw printer een USB-verbinding heeft.
Installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier http://esz.us/wp
 1. Nadat u WePrint op uw Mac of pc hebt geïnstalleerd, opent u het afdrukvenster () binnen [ app].
 2. Als u niet automatisch naar het scherm 'Printers' wordt geklikt, tikt u op de knop 'Kies'
 3. Uw netwerk wordt gezocht om WePrint op uw Mac of pc te vinden. Zorg ervoor dat uw Mac/PC en uw iPhone/iPad hetzelfde WiFi-netwerk gebruiken. Voor 3G/4G of een ander WiFi, kunt u extern afdrukken gebruiken ()
 4. Tik op om uw printernaam te selecteren met het groene WePrint-icoon
 5. Als u WePrint-printers niet ziet, tik dan op de + rechtsboven en voer uw WePrint-serveradres handmatig in. Als we WePrint nog steeds niet vinden, kijk dan onze verbindingsoplosser ()
 6. Nadat u uw printer heeft geselecteerd, tikt u op de knop 'Afdrukken' in het afdrukvenster om af te drukken.

U kunt op de knop 'Printeropties' op het scherm Afdrukken tikken om instellingen zoals paginaformaat, marges, enz. Te wijzigen.

Als u een blanco pagina krijgt of problemen heeft, klik hier om naar het probleemoplossingsgedeelte te gaan ().


Bladwijzer    Bekijken
Een printerdriver kiezen

Om te beginnen kunt u het "Snelle start" -bestand binnen Print n Share afdrukken.

Print n Share zal direct afdrukken naar de meeste printermodellen zonder extra software, maar we raden aan dat u de gratis WePrint-software voor het delen van printers installeert als u problemen ondervindt bij het aansluiten op uw printer of als uw printer een USB-verbinding heeft.
Installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier http://esz.us/wp
 1. Open het afdrukvenster () binnen Print n Share.
 2. Als u niet automatisch naar het scherm 'Printers' wordt geleid, tikt u op de knop 'Selecteren'
 3. Uw netwerk zal worden doorzocht op beschikbare printers. Tik om uw printer te selecteren
 4. Als u de groene WePrint-printer niet hebt geselecteerd, kunt u het scherm "Setup" gebruiken om de beste printeroptie voor uw printer te kiezen.
 5. Tik naast elke optie op 'Testen' om het te testen. Tik op "Meer" om meer opties te selecteren, bijvoorbeeld. Canon, Epson, HP, Brother. Als de printer veel lege pagina's afdrukt, trekt u de papierlade naar buiten en start u de printer opnieuw.
 6. Voor sommige printermodellen is de installatietest mogelijk niet compatibel. Je kunt nog steeds wel afdrukken. Installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier http://esz.us/wp
 7. Nadat u uw printer hebt geselecteerd, tikt u op "Afdrukken" in het Print-scherm om af te drukken.


Als u een lege pagina krijgt of problemen ondervindt, tikt u hier () om naar het gedeelte Problemen oplossen te gaan.


Bladwijzer    Bekijken
Welke printers kan ik afdrukken?

U kunt direct naar de meeste printermodellen over WiFi drukken zonder extra software.
AirPrint is niet verplicht om te kunnen afdrukken. U kunt vanaf uw iPhone/iPad naar ALLE printers afdrukken met behulp van de gratis WePrint-printerdelingsoftware die vanaf hier op uw Mac of pc is geïnstalleerd:
http://esz.us/wp

Als uw printer een USB- of ander aansluittype heeft, kunt u ook WePrint gebruiken om de printer met uw iPhone/iPad te delen.


Bladwijzer    Bekijken
Wijzig lay-out en printeropties

Op het afdrukken scherm () kunt u op 'Printeropties' tikken om meerdere layout-functies te bewerken. U kunt de paginabereik, marges, grijstinten (zwart-wit), oriëntatie (landschap, portret, rotatie), papierformaat (A4, A3, US Letter, US Legal, Custom), duplex, papierlade en meer wijzigen. Voor het grootste aantal opties installeer en selecteer u een WePrint-serverprinter ().
Als de afdrukformaat verkeerd is, kunt u de marges veranderen in "0". U kunt ook een negatief getal gebruiken om het afdrukformaat uit te breiden om de volledige pagina af te drukken, bijvoorbeeld -1,0, -1,0, -1,0, -1,0
U kunt een ander papierformaat kiezen. U kunt ook uw eigen aangepaste papierformaat voor uw printer maken, bijvoorbeeld A3, Tabloid, labels, papierrollen etc.


Bladwijzer    Bekijken
Afdrukken op afstand met behulp van 3G/4G in plaats van WiFi


Als u op afstand wilt afdrukken op uw kantoor of thuisprinters, kunt u de optie "Afdrukken via mobiele gegevens" gebruiken met WePrint.

Snelstartgids
 1. Download en installeer de gratis WePrint op uw Mac of pc via: http://esz.us/wp
 2. We raden u ten zeerste aan een nieuw e-mailaccount in de WePrint-instellingen in te stellen. WePrint maakt printer-e-mails die in de inbox zitten. Als u een bestaand account gebruikt, kan het rommelig worden met deze e-mails.
  Maak een nieuw e-mailaccount aan.
 3. Voeg de nieuwe gebruikersnaam en het wachtwoord voor e-mail toe aan het tabblad "Afdrukken via mobiele gegevens" in de instellingen van WePrint. Kies uw e-mailaccounttype in het menu.
 4. Tik op uw iPad/iPhone op de knop Afdrukken binnen Print n Share
 5. Tik op "Choose" en tik dan op de groene knop "Afdrukken via mobiele data"
 6. Voer uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord in. Kies uw e-mailaccounttype in het menu en tik vervolgens op "Verbinden". U zou nu uw lijst met WePrinters moeten zien in het printerscherm kiezen.In het algemeen zal Print n Share, wanneer u zich in uw lokale wifi-netwerk bevindt, uw WePrint-server automatisch in uw netwerk vinden en kunt u meteen afdrukken. Als u zich niet in hetzelfde netwerk bevindt als
de WePrint-server, of als u wilt afdrukken via 3G/4G, kunt u de optie "Afdrukken via proxy" gebruiken in de WePrint-instellingen.


Verwar de functie "Afdrukken via mobiele gegevens" niet met afdrukken vanuit een e-mailaccount, we gebruiken dit e-mailaccount gewoon als een transportmethode. Als Print n Share e-mail ondersteunt, kunt u dit instellen
uw e-mailaccounts afdrukken in het gedeelte 'E-mail' van de app op uw iPhone/iPad

Volledige instructies
 1. Download en installeer de gratis WePrint op uw Mac of pc via: http://esz.us/wp
 2. Maak een nieuw e-mailaccount. bv.

  Outlook/Hotmail:
  Nieuw account - https://login.live.com
  Opmerking: alleen voor Mac OS X.

  AOL:
  Nieuw account - https://login.aol.com
  Opmerking: u moet 'Apps die minder veilig inloggen aanmelden' inschakelen op deze webpagina met instellingen https://login.aol.com/account/security

  Yahoo:
  Nieuw account - https://login.yahoo.com
  Opmerking: u moet "Toestaan u200bu200bdat minder beveiligde aanmelding wordt gebruikt" op deze instellingenpagina https inschakelen ://login.yahoo.com/account/security

  Gmail:
  Nieuw account - https://accounts.google.com
  Opmerking: u moet "Minder veilige app-toegang" inschakelen op deze webpagina met instellingen https://myaccount.google. com/security
 3. Ga naar WePrint op uw computer en klik op de knop "Instellingen". Klik vervolgens op het tabblad "Afdrukken via mobiele gegevens"
 4. Schakel de optie "Afdrukken op afstand via een e-mail/WebDAV-server" in
 5. Voer het e-mailadres van het nieuwe e-mailaccount en het wachtwoord in. Kies uw e-mailaccounttype in het menu. Klik op de knop "Test"
 6. Na de test moet een groen vinkje verschijnen
 7. Open Print n Share op uw iPad/iPhone, ga door en druk iets af zoals een webpagina/kalender
 8. Wanneer u het scherm "Afdrukken" ziet, tikt u op "Kiezen" als de printer die u kiest nog niet is verschenen
 9. Tik op de groene knop 'Afdrukken via mobiele gegevens'
 10. Kies uw e-mailaccounttype in het menu. Voer je nieuwe e-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op "Verbinden". U moet ook opnieuw inloggen op de Gmail-inlogpagina.
 11. U zou nu uw lijst met de groene WePrint-printers moeten zien in het scherm Printer kiezen.
 12. Selecteer een printer en tik vervolgens op AfdrukkenAls u een kantoornetwerk hebt met een firewall die de toegang tot de e-mailserver blokkeert, kunt u iDisk of een andere WebDAV-server gebruiken. Selecteer tijdens stap 5. het type drop-down in de WePrint
instellingen om iDisk of WebDAV te selecteren.

Zorg er tijdens het afdrukken voor dat het veld "Server" op het scherm Afdrukken de servernaam weergeeft die begint met "Proxy:". WePrint hoeft niet te worden uitgevoerd om af te drukken via proxy,
en het wordt over het algemeen niet beperkt door firewalls. WePrint kan later worden gestart om de afgedrukte documenten te verzamelen, dus is geweldig tijdens het reizen.
WePrint moet op een bepaald moment worden uitgevoerd om de afdruktaken te verzamelen en af te drukken.

Als u problemen hebt met de installatie, raadpleegt u onze sectie Probleemoplossing voor afdrukken via mobiele gegevens ()


Bladwijzer    Bekijken
Problemen met afdrukken op afstand met Afdrukken via mobiele gegevens


Heeft u "Proxy:" in het serverveld van het afdrukscherm op de iPhone? Zo niet, gebruik dan de knop "Kiezen" naast het veld Printer om een u200bu200bWePrint-server te selecteren of toe te voegen.
 1. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van "Afdrukken via proxy", is het eerste wat u moet doen een nieuw e-mailaccount maken puur voor "Afdrukken via mobiele gegevens".
  Dit is om te voorkomen dat andere apps e-mails van dit account verwijderen. Dit betekent niet dat u geen e-mails van andere e-mailaccounts kunt afdrukken.

 2. Controleer de beveiligingsinstellingen voor deze accounttypen:

  AOL:
  U moet "Toestaan dat apps minder veilig inloggen gebruiken" op deze webpagina met instellingen https://login.aol.com/account inschakelen/security

  Yahoo:
  U moet "Apps toestaan die minder veilige aanmelding gebruiken" inschakelen op deze webpagina met instellingen https://login.yahoo.com/account/security

  Gmail:
  U moet "Minder veilige app-toegang" inschakelen op deze webpagina met instellingen https://myaccount.google.com/security
 3. WePrint afsluiten. Open uw e-mailinbox in een webbrowser en verwijder alle WePrint-e-mails in de e-mailinbox. Start WePrint opnieuw.
 4. Ga naar de optie "Afdrukken via mobiele gegevens" in de WePrint-instellingen. Schakel "Afdrukken op afstand via en E-mail/WebDAV-server" in. Zorg ervoor dat het e-mailadres en wachtwoord in orde zijn. Kies het type e-mailaccount. Klik op de knop "Test" en vervolgens op de knop "Opslaan".
 5. Ga naar uw e-mailinbox in een webbrowser en zorg ervoor dat er een nieuwe WePrint-e-mail is. Het moet een enkele bijlage bevatten. Als dit niet het geval is, controleert u uw instellingen in WePrint.
 6. Zodra dat is ingesteld, gaat u naar de iPhone/iPad en wanneer u het afdrukscherm krijgt, drukt u op de knop "Kiezen".
 7. Veeg over alle WePrint-printers met "Proxy" onder de naam en verwijder ze ".
 8. Tik vervolgens op de knop "Afdrukken via mobiele gegevens"
 9. Voer uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op "Verbinden". Kies uw type e-mailaccount in het menu.
 10. U zou nu uw lijst met de groene WePrint-printers moeten zien in het scherm Printer kiezen met "Proxy" onder de naam.


Er is een kleine vertraging terwijl WePrint wacht om het e-mailaccount te controleren. Om direct af te drukken, opent u het tabblad "Afdrukken via mobiele gegevens" in WePrint en klikt u op de knop "Nu controleren".

Stel uw e-mailaccount Afdrukken via mobiele data niet in op het e-mailaccountscherm van Print n Share. Het wordt alleen gebruikt voor afdrukken en hoeft dus alleen te worden toegevoegd in het scherm "Afdrukken via mobiele gegevens".


Bladwijzer    Bekijken
Afdrukken met Google Cloud Print


Voordat u Google Cloud Printing (GCP) op uw iPad of iPhone kunt gebruiken, moet u Google Cloud Printing instellen. Hier
Neem contact op met Google als u problemen ondervindt bij het installeren van Google Cloud Printing.

Nadat u Google Cloud Print hebt geïnstalleerd en een testpagina hebt afgedrukt, kunt u deze instellen in Print n Share
 1. Wanneer u het afdrukscherm in Print n Share op de iPad/iPhone krijgt, tikt u op de knop "Kiezen".
 2. Tik op het pictogram "Google Cloud Printing" in het scherm "Printers kiezen".
 3. Voer uw Google Cloud Printer gmail-adres in en tik op "Connect"
 4. U zou dan de Google Login-webpagina moeten zien waar u moet inloggen om afdrukken mogelijk te maken
 5. Als Google Cloud Printing correct is ingesteld en de gebruikersnaam correct is, moet u teruggaan naar het scherm Printers waar u uw Google Cloud Printing-printer kunt selecteren en afdrukken.


Als u Chrome op uw Mac of pc gebruikt om Google Cloud Print in te schakelen, zorg er dan voor dat Chrome wordt uitgevoerd op de computer die is verbonden met de printer.

Als de printer niet afdrukt, controleer dan hier uw afdrukwachtrij van Google Cloud Print. Controleer de status van de afdruktaak en kijk of er fouten zijn.

Bekijk ook deze Google Cloud Print-pagina voor hulp:


Bladwijzer    Bekijken
Afdrukken vanaf een Mac naar een iPhone/iPad

Zodra u WePrint op uw Mac installeert, kunt u bijna elk document afdrukken om naar uw iPhone/iPad te sturen als PDF-bestand.
 1. Na het installeren en uitvoeren van WePrint op uw Mac, open een document/webpagina in een toepassing en open het afdrukvenster.
 2. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Printer "Printer toevoegen ..." en kies vervolgens de printer "Send to Device @" in het scherm Printer toevoegen. Dit is de printer die is gemaakt door WePrint.
 3. Nadat u de printer 'Send to Device' hebt geselecteerd, klikt u op de knop 'Afdrukken' om het document naar PDF te sturen naar WePrint.
 4. Het venster WePrint moet nu verschijnen met het afgedrukte document dat is geselecteerd in het tabblad 'Transfer'. Alles wat je nu moet doen is geselecteerd op de iPhone of iPad die Print n Share draait en klik dan op de knop 'Verzonden geselecteerde clips' in het WePrint venster.


Print n Share moet worden uitgevoerd en geopend op uw iPhone/iPad, die in hetzelfde WiFi-netwerk moet zijn als uw Mac WePrint draait. Als uw apparaat niet in de WePrint-overdrachtlijst voorkomt, controleer dan de Print n Share settings - "Clipboard" sectie. Zorg ervoor dat "WiFi-klembordoverdracht is ingeschakeld en misschien nog eens Print n Share sluiten en openen.


Bladwijzer    Bekijken
Contacten afdrukken/adreslabels

Tik op de 3-lijnige knop links bovenaan het scherm in Print n Share om het zijmenu te openen. Tik vervolgens op 'Contacten' om het scherm met contacten weer te geven.
Contactpersonen kunnen worden geselecteerd uit uw lijst met contactpersonen via het selectievakje links van de naam van het contact. Gebruik de ✓-knop aan de bovenkant van het scherm om alle contactpersonen te selecteren. Nadat u uw contacten hebt geselecteerd, tikt u op de knop Afdrukken.

U kunt contactpersonen in elk van uw groepen met contactgroepen bekijken met de groepknop in de bovenste werkbalk.
Nadat u op de afdrukknop tikt, tikt u op 'Printeropties' en vervolgens op 'Contactlay-out' om een ​​andere afgedrukte lay-out te kiezen.

U kunt de zoekknop gebruiken om tekst in het zoekveld in te voeren om de lijst met contacten te filteren die u wilt zien.

Zie het gedeelte over contacttoegang als u uw contacten niet ziet.


Bladwijzer    Bekijken
Uw kalender afdrukken

U kunt het kalenderscherm binnen Print n Share gebruiken om uw bestaande iPad- of iPhone-kalenders af te drukken.

Bekijken door op Lijst/Dag/Week/Maand
Tik op de knop Afdrukken
U kunt verschillende lay-out- en datumbereik-opties kiezen door op de knop 'Printeropties' op het afdrukscherm te tikken. bv. Print meerdere maanden tegelijk, of meerdere dagen/weken
U kunt er ook voor kiezen om het maandscherm als één pagina af te drukken, of meerdere pagina's om geen beschrijving van gebeurtenissen te bekorten.
Er zijn verschillende printeropties voor het afdrukken van kaarten bij het afdrukken van een enkele gebeurtenis, evenals een routebeschrijving.
Andere afdrukopties zijn afdruklocatie, opmerkingen, duur, kleur van gebeurtenissen, negeren 'hele dag' evenementen en meer.

Gebruik het Help-onderwerp voor afdrukken om uw printer in te stellen. ()


Bladwijzer    Bekijken
Afdrukken met een DYMO printer

U kunt afdrukken naar uw DYMO-printer door WePrint () op uw Mac of PC te installeren vanaf hier http://esz .us/wp
WePrint is een gratis printerdeling server. De iPhone/iPad biedt geen mogelijkheid om via een USB verbinding te maken met een printer.
Selecteer in het afdrukscherm in Print n Share uw WePrint DYMO LabelWriter door op de knop 'Kies' () te tikken.

U kunt adres-/verzendlabels op uw DYMO-printer afdrukken door op "Contacten" in Print n Share te tikken, een contactpersoon te selecteren en tik op Afdrukken.
Selecteer het juiste label dat in uw DYMO LabelWriter is geladen met de printeropties en of de optie werk of thuisadres.
Als u de LabelWriter Twin hebt, kunt u de rechter- of linkerrollen selecteren in de "Tray selection" onderaan het scherm Printeropties.

U kunt ook een tekstbestand of notitie maken in het gedeelte 'Bestanden' van Print n Share en typ de gegevens van uw ontvangers en druk het af.


Bladwijzer    Bekijken
Foto's/afbeeldingen afdrukken

Afbeeldingen kunnen in verschillende formaten worden afgedrukt.
Tik op de knop met 3 lijnen bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel weer te geven en tik vervolgens op "Afbeeldingen".
Selecteer meerdere foto's door erop te tikken en tik vervolgens in de rechterbovenhoek op de knop "Afdrukken".
Tik op "Printeropties in het afdrukscherm om het beeldformaat en de papierlade te kiezen.

U kunt de papierlade kiezen als u vanaf uw iPhone/iPad afdrukt via de gratis WePrint op uw Mac of pc http://esz.us/wp. De selectie van de papierladen is afhankelijk van uw systeem- en printerondersteuning.

Voor het afdrukken van foto's kunt u het beste "Fill page" gebruiken. Als de foto's zijn afgesneden of als u witte strepen ziet, kunt u de beeldmarges aanpassen in de instellingen van WePrint - tabblad Afbeeldingen of de Printeropties op het iPhone/iPad-afdrukscherm
U kunt negatieve marges gebruiken om het afdrukgebied indien nodig uit te breiden.

Als de afbeeldingen niet de juiste grootte lijken, kunt u ook de instelling "Afbeeldingsschaal" in de WePrint-instellingen aanpassen om de beeldschaal aan te passen aan uw printer. Dit is van toepassing op alle beeldformaatformaten die u op de iPhone selecteert, bijvoorbeeld. 3x5, 4x6, behalve "Invulpagina"

Om meerdere foto's per pagina af te drukken, tikt u op 'Printeropties' in het printscherm. Wijzig de "Foto's per pagina - kolommen" en ook "Foto's per pagina - rijen" om het aantal afbeeldingen per pagina in te stellen.


Bladwijzer    Bekijken
Afdrukken vanaf pagina's/nummers/keynote

U kunt documenten uit pagina's, nummers of keynote afdrukken/delen met de onderstaande stappen
 1. 1) Tik op de actie knop (vierkant met pijl of "...") knop in pagina's, nummers of keynote
 2. 2) Selecteer 'Een kopie verzenden' in het menu
 3. 3) Tik op het document dat u wilt afdrukken/delen
 4. 4) Kies het formaat "Pagina's" of "PDF"
 5. 5) Selecteer Print n Share in de lijst in het dialoogvenster Share. Als u veel apps hebt, schuift u rechts naar links in het zwarte vakje als u de Print n Share eerst eerst niet ziet
 6. 6) Print n Share wordt nu geopend en het afdrukvenster moet verschijnen en tik dan op 'Afdrukken'Bladwijzer    Bekijken
Mobiel afdrukken zonder netwerk beschikbaar


U kunt uw iPhone/iPad gebruiken om naar een printer af te drukken als er geen wifi-netwerk beschikbaar is. Een voorbeeld hiervan is als u in een vrachtwagen zit of als u een hotel bezoekt.
Volg de onderstaande stappen om mobiel afdrukken in te schakelen.
 1. Schakel de "Persoonlijke hotspot" in de app Instellingen van het apparaat
 2. in
 3. Verbind uw WiFi-printer via WiFi met de Personal Hotspot (raadpleeg de instructies van uw printer om te zien hoe u dit voor uw printermodel kunt doen)
 4. Open Print n Share, kies iets om af te drukken en tik rechtsboven op Afdrukken om het scherm Afdrukken weer te geven. Tik vervolgens op "Kiezen" om uw WiFi-printer te vinden en tik vervolgens op afdrukken.


Voor mobiele Brother-printers: tik op Setup in het scherm Print om het installatiescherm weer te geven. Als de "Brother Mobile" -test niet wordt weergegeven, tikt u op "Meer" om deze toe te voegen. Tik op "Test" naast "Brother Mobile" om de verbinding te testen. Nadat de verbinding is bevestigd, moet de optie 'Brother Mobile' onderaan het scherm worden geselecteerd voor Documenten en Tekst.

Opmerking: u hebt de functie "Persoonlijke hotspot" op uw iPhone nodig om deze methode te gebruiken. Uw provider kan hiervoor beperkingen hebben, dus neem contact op met hen voor meer informatie.


Bladwijzer    Bekijken
Afdrukken naar de Brother PJ 673 mobiele printerEerst moet u uw apparaat verbinden met het PJ-673 wifi-netwerk. Dit is de documentatie van Brother over het aansluiten van een iPhone/iPad op de 673 via WiFi:
http://download.brother.com/welcome/docp000760/pj673_ukeng_usr_0.pdf

Zodra uw iPad is verbonden met de PJ673, tikt u op de knop Afdrukken tijdens het bekijken van een webpagina (of ander document) in Print n Share.
Tik op Kiezen en selecteer het PJ673-printerpictogram in het scherm Printer kiezen. Als de PJ-673 niet verschijnt, gebruikt u de knop "+" rechtsboven in het keuzescherm om de PJ 673 handmatig toe te voegen. Voer het adres in dat wordt beschreven in het installatiedocument van Brother, dwz. 169.254.100.1

Tik in het scherm Afdrukken op Instellingen om het installatiescherm weer te geven. Als de "Brother Mobile" -test niet wordt weergegeven, tikt u op "Meer" om deze toe te voegen. Tik op "Test" naast "Brother Mobile" om de verbinding te testen. Nadat de verbinding is bevestigd, moet de optie 'Brother Mobile' onderaan het scherm worden geselecteerd voor Documenten en Tekst.

Tik op de knop 'Printeropties' om uw printermodel en andere instellingen zoals papierformaat en -lengte te kiezen.

Na de installatie kunt u eenvoudig op 'Afdrukken' met andere documenten tikken nadat u verbinding hebt gemaakt met het WiFi-netwerk van de PJ 673.


Bladwijzer    Bekijken
WePrint verwijderen


U kunt WePrint hier op uw Mac of pc installeren http://esz.us/wp. Met WePrint kunt u uw bestanden en printers delen en ook op afstand afdrukken met behulp van mobiele gegevens.

Als u problemen ondervindt, neemt u contact met ons op voor hulp.

Als uw pc-verwijderprogramma aanvullende gebruikersbestanden detecteert en niet wordt voltooid, kunt u WePrint verwijderen door C: \ drive te verkennen en de map "C: \ Program Files \ WePrint" te verwijderen of naar de prullenbak te slepen.
verwijder ook de map "c: \ WePrint" als deze bestaat

Om WePrint op een Mac te verwijderen, sluit u de WePrint-applicatie; dan kun je dit bestand verwijderen:
Toepassingen/WePrint Server
en deze map:
~/Documents/EuroSmartz Print

Als het WePrint-pictogram niet wordt weergegeven op de Apple Finder-menubalk of in uw Dock, gaat u naar het Apple-pictogram linksboven in het scherm en sluit u de WePrint-toepassing geforceerd af.


Bladwijzer    Bekijken
Bestands-, foto-, klembord- en documentoverdracht
Cloud Servers toevoegen

U kunt toegang krijgen tot een groot scala van typen wolkservers met Print n Share. bijvoorbeeld iCloud Drive, Google Drive, OneDrive, DropBox, Box.net, MyDisk, CloudMe, Evernote, FTP, SugarSync
 1. Tik op de knop 3 in de rechterbovenhoek van het scherm om het linkerpaneel te openen en tik op 'Bestanden'
 2. Tik op het pictogram "Cloud Servers" om het serverscherm te openen.
 3. Tik op de knop + in de rechterbovenhoek van het scherm.
 4. Selecteer het type Cloud-server die u wilt toevoegen
 5. Afhankelijk van het type wolkserver wordt u gevraagd om in te loggen of naar de app voor cloudserver te gaan om uw account te verifiëren.
 6. Nadat het Cloud Server-account is toegevoegd, tikt u op het serverpictogram om de inhoud van de server te bekijken.


Voer voor uw WebDAV-server uw gebruikersnaam en wachtwoord in, evenals de URL om toegang te krijgen tot de service (de URL zal beschikbaar zijn voor uw providers website).
Voor FTP voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in, u kunt de poort wijzigen of de naam van FTP wijzigen door te tikken in het veld 'Port' of 'Naam'

Hier zijn enkele voorbeeldserverinstellingen:
Box.net: URL = "http://box.net/dav"
MyDisk.se: URL = "https://mydisk.se/username/" Waar "gebruikersnaam" is uw gebruikersnaam. OPMERKING: Zorg ervoor dat de URL eindigt met "/


Bladwijzer    Bekijken
Importeer bestanden van uw Mac of pc

U kunt uw Mac-bestanden verplaatsen naar de map "EuroSmartz Apps" op "iCloud Drive". Dan heb je toegang tot deze bestanden in Print n Share op het iCloud Server-scherm. Het zal even duren voordat de bestanden overbrengen en verschijnen.

U kunt ook de onderstaande stappen volgen om bestanden van uw computer te importeren met behulp van WePrint
 1. Zorg dat u WePrint op uw Mac of pc hebt geïnstalleerd. Download en installeer WePrint hier http://esz.us/wp
 2. Open WePrint op uw Mac of PC en klik op de knop 'Instellingen' en open het tabblad 'Delen'
 3. Halverwege het scherm Delen tabblad ziet u een knop met "Select" op het, klik hierop en selecteer vervolgens de map die u wilt gebruiken om uw bestanden te delen. Dit kan uw hele documenten of mijn documentenmap zijn, of u wilt een aparte map alleen voor bestanden die u wilt overbrengen naar de iPad/iPhone
 4. Ga naar je iPad/iPhone en open Print n Share, ga naar het scherm Bestanden in het linkerpaneel. Tik op de knop '+' en tik vervolgens op 'Import'
 5. In het scherm Plaatsen, als WePrint niet is vermeld, tik dan op 'Server toevoegen'. Print n Share moet WePrint automatisch vinden, als het onze probleemoplossings sectie niet controleert ()
 6. U ziet nu een lijst met bestanden en documenten die de inhoud van de geselecteerde map zijn
 7. Tik op om een ​​of meer bestanden te selecteren en tik vervolgens op 'Import'


U kunt ook bestanden van Cloud-servers ophalen, zie de cloudserver () om meer te weten te komen


Bladwijzer    Bekijken
Inhoud overbrengen naar een andere iPhone/iPad

U kunt bestanden, video's, foto's, documenten, het klembord en andere inhoud overbrengen naar een ander apparaat

Zorg ervoor dat u de "Bluetooth-klembordoverdracht" en/of de "WiFi-klembordoverdracht" -opties in de app-instellingen activeert () - Klembordsectie. Controleer of beide apparaten Bluetooth gebruiken of hetzelfde WiFi-netwerk gebruiken. Zorg ervoor dat beide apparaten Print n Share geïnstalleerd en geopend hebben.

Open het klembordscherm in het linkerzijpaneel binnen Print n Share. Je zou nu een lijst met apparaten onderin het scherm moeten zien.

U kunt op een apparaat tikken om het klembord te verzenden. U kunt ook een of meer bestanden controleren en naar elk apparaat slepen. Tip: tik en houd even vast voor het slepen.

Wanneer u bestanden en andere inhoud bekijkt, kunt u "Verzenden naar apparaat" kiezen in het actiemenu om inhoud naar een ander apparaat te verzenden.


Bladwijzer    Bekijken
Content overzetten van of naar uw Mac of pc

U kunt bestanden, foto's, video's, documenten, het klembord en andere inhoud van uw iPhone/iPad overbrengen naar uw Mac of pc
Zorg ervoor dat WePrint op uw Mac of pc is geïnstalleerd. Download en installeer WePrint van hier http://esz.us/wp

Open de instellingen in WePrint op uw Mac/pc, tik op het tabblad "Sharing" en schakel "Allow Sharing" in. Je kunt ook kiezen welke map je wilt delen.
Wanneer u vervolgens "Exporteren" of "Opslaan" kiest in een bestandsmenu, kunt u de WePrint-server selecteren als bestemming voor het verzenden van bestanden.

U kunt ook het klembordscherm openen in het linkerpaneel aan de binnenkant van Print n Share. U ziet nu een lijst met apparaten onder aan het scherm, inclusief het groene WePrint-pictogram.

U kunt op een WePrint-pictogram tikken om het klembord te verzenden. U kunt ook een of meer bestanden controleren en naar elk apparaat slepen. Tip: tik en houd even vast voor het slepen.

Wanneer u bestanden en andere inhoud bekijkt, kunt u "Verzenden naar apparaat" in het actiemenu kiezen om inhoud naar uw Mac of pc te verzenden.


Bladwijzer    Bekijken
Breng bestanden over van of naar een Cloud Server

Met Print n Share kunt u bestanden, video's, foto's en documenten overbrengen tussen uw apparaat en verschillende cloudservers

Bij het bekijken van een bestandsscherm, lokale bestanden of cloud server-bestanden, tikt u op de "+" knop in de rechterbovenhoek en selecteert u "Importeren". Hiermee kunt u een andere locatie kiezen om bestanden te selecteren en deze in het huidige bestandscherm te importeren.

U kunt ook een of meer bestanden selecteren in een scherm Bestanden en vervolgens 'Exporteren' kiezen via de knop Actiemenu rechtsboven (vierkant met pijl).


Bladwijzer    Bekijken
Importeer bestanden van andere apps

U kunt bestanden van andere apps naar Print n Share overbrengen.

Methode 1 - Multitasking op ondersteunde iPads met iOS 11
Open het scherm Bestanden (of webbrowser) in Print n Share
Schuif van de onderkant van het iPad scherm naar de app balk. Tik en sleep op een andere app (die drag ondersteunt, bijvoorbeeld Foto's, Safari, Bestanden) rechts van het scherm om een ​​split scherm te maken.
Tik en houd document, foto of andere inhoud vast om naar Print n Share te slepen om te bewaren of af te drukken.

Methode 2 - Gebruik 'Open in' van je andere app en selecteer Print n Share. Deze optie moet beschikbaar zijn in de meeste apps wanneer u bestanden selecteert en een actiemenu gebruikt

Methode 3 - Gebruik "iCloud Drive" van je andere app en tik op "EuroSmartz Apps". Dit slaat de documenten op van de andere app in de iCloud-map in Print n Share

Methode 4 - Gebruik een Cloud Server om het bestand te delen met andere appsBladwijzer    Bekijken
Stuur bestanden naar een andere app

U kunt vanuit Print n Share bestanden en andere inhoud naar andere apps verzenden.

Tik op de knop met 3 lijnen links bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel te tonen. Tik vervolgens op "Bestanden" om het bestandsscherm weer te geven.

Tik op het selectievakje in het bestandspictogram om bestanden te selecteren en tik vervolgens op de actiemenu-knop (vierkant met pijl) om het actiemenu weer te geven.
U kunt de acties "Openen met app" of "Delen" in het menu kiezen om inhoud te delen met andere apps zoals Omnifocus, Devonthink, Evernote enz.


Bladwijzer    Bekijken
Monteer iPad/iPhone als een schijf op uw Mac/PC

U kunt uw iPad of iPhone als een schijf op uw computer monteren en u kunt dan bestanden en mappen op en uit de schijf vrij bewegen - voor een stap voor stap gids tik hier voor Windows


Bladwijzer    Bekijken
Synchroniseer bestanden tussen apparaten

U kunt uw bestanden in Print n Share synchroniseren met Print n Share op andere apparaten via iCloud. Open de appinstellingen () en open de sectie 'Bestanden'. Schakel 'Lokale bestanden synchroniseren tussen apparaten via iCloud'. Dit zal automatisch bestanden delen tussen uw apparaten die uw iCloud-account hebben.


Bladwijzer    Bekijken
Zip en unzip bestanden

U kunt bestanden zipten op het scherm Bestanden. Tik om een ​​of meer bestanden te controleren met het selectievakje. Gebruik vervolgens het actiemenu aan de bovenkant van het scherm (vierkant met een pijl). Selecteer "Zip-bestanden" en geef het nieuwe zipbestand een naam.

U kunt zip-bestanden unzippen en bekijken door erop te tikken. U kunt bestanden uit een zipbestand kopiëren door een of meer bestanden te selecteren en "Exporteren" te gebruiken in het actiemenu bovenaan het scherm.


Bladwijzer    Bekijken
Maak opgemaakte tekst- en fotorotities en druk ze af

U kunt binnen Print n Share uw eigen opgemaakte tekst- en afbeeldingnotities maken. Tik in het bestanden scherm op de "+" knop in de rechterbovenhoek en selecteer 'Nieuwe notitie'.

U kunt tekst typen in de notitie en deze wordt automatisch opgeslagen. Als u tekst wilt opmaken, selecteert u wat tekst en tikt u op 'Meer' of op de pijlknop rechts van het menu voor tekstselectie om de opmaakopties te bekijken. U kunt tekst opmaken met verschillende kleuren, lettertypen en stijlen. U kunt ook afbeeldingen toevoegen met de knop voor het invoegen van afbeeldingen.

Gebruik de afdrukknop boven aan het scherm om de notitie in dezelfde indeling af te drukken als deze op het scherm wordt weergegeven.


Bladwijzer    Bekijken
Foto's: Foto
Foto's/afbeeldingen afdrukken

Afbeeldingen kunnen in verschillende formaten worden afgedrukt.
Tik op de knop met 3 lijnen bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel weer te geven en tik vervolgens op "Afbeeldingen".
Selecteer meerdere foto's door erop te tikken en tik vervolgens in de rechterbovenhoek op de knop "Afdrukken".
Tik op "Printeropties in het afdrukscherm om het beeldformaat en de papierlade te kiezen.

U kunt de papierlade kiezen als u vanaf uw iPhone/iPad afdrukt via de gratis WePrint op uw Mac of pc http://esz.us/wp. De selectie van de papierladen is afhankelijk van uw systeem- en printerondersteuning.

Voor het afdrukken van foto's kunt u het beste "Fill page" gebruiken. Als de foto's zijn afgesneden of als u witte strepen ziet, kunt u de beeldmarges aanpassen in de instellingen van WePrint - tabblad Afbeeldingen of de Printeropties op het iPhone/iPad-afdrukscherm
U kunt negatieve marges gebruiken om het afdrukgebied indien nodig uit te breiden.

Als de afbeeldingen niet de juiste grootte lijken, kunt u ook de instelling "Afbeeldingsschaal" in de WePrint-instellingen aanpassen om de beeldschaal aan te passen aan uw printer. Dit is van toepassing op alle beeldformaatformaten die u op de iPhone selecteert, bijvoorbeeld. 3x5, 4x6, behalve "Invulpagina"

Om meerdere foto's per pagina af te drukken, tikt u op 'Printeropties' in het printscherm. Wijzig de "Foto's per pagina - kolommen" en ook "Foto's per pagina - rijen" om het aantal afbeeldingen per pagina in te stellen.


Bladwijzer    Bekijken
Geen toegang tot foto's/foto's toont een cloud-pictogram

Als u geen foto's in Print n Share ziet of een waarschuwingsbericht ontvangt, moet u de toegang tot foto's inschakelen.
Open de app 'Instellingen' van het apparaat en scrol omlaag en tik op het Print n Share-pictogram onder aan het scherm. Tik op 'Foto's' en schakel toegang in.

Als u een gedimd/vervaagd cloudpictogram ziet wanneer u op een foto tikt, wordt de foto gedownload van iCloud. Sommige afbeeldingen kosten enige tijd om te downloaden. Controleer uw iCloud-instellingen (bovenaan) in de app Instellingen. Tik op "Foto's" in de iCloud-instellingen. Als u 'iPad-/iPhone-opslag optimaliseren' hebt geselecteerd, zijn uw foto's mogelijk niet opgeslagen op uw apparaat. Ze zullen indien nodig worden gedownload. Schakel "Originelen downloaden en bewaren" in als u ruimte hebt, zodat de foto's altijd beschikbaar zijn.


Bladwijzer    Bekijken
Afbeeldingen opslaan, exporteren of uploaden naar een fotoalbum


U kunt afbeeldingen uit e-mails en bestanden toevoegen aan het fotoalbum van uw apparaat.

Selecteer de foto-e-mailbijlage of het afbeeldingsbestand en kies "Exporteren naar fotoalbum" in het actiemenu.

U kunt ook lang op een afbeelding in een e-mail of webpagina tikken en vervolgens "Exporteren naar fotoalbum" kiezen in het pop-upmenu.


Bladwijzer    Bekijken
Foto's/afbeeldingen opslaan als bestanden


U kunt foto's uit uw fotoalbum opslaan in afbeeldingsbestanden.

Open het afbeeldingenscherm in het linkerzijpaneel in Print n Share. Selecteer een of meer foto's en kies "Opslaan als bestand" in het actiemenu. (vierkant met pijlknop)

Vervolgens kunt u kiezen waar u het bestand wilt opslaan. U kunt het afbeeldingsbestand opslaan op het scherm met lokale bestanden of op een cloudserver.
U kunt ook een afbeeldingsbestand opslaan op uw Mac/pc. ()


Bladwijzer    Bekijken
Stuur foto's/afbeeldingen naar een ander apparaat


U kunt foto's verzenden vanuit uw fotoalbum naar een andere iPhone/iPad of zelfs uw Mac/pc.

Open het afbeeldingenscherm in het linkerzijpaneel in Print n Share. Selecteer een of meer foto's en kies "Zend naar apparaat" in het actiemenu. (vierkant met pijlknop)

Zorg ervoor dat op het andere apparaat Print n Share of WePrint (Mac/PC) actief is met bestandsdeling ingeschakeld. ()


Bladwijzer    Bekijken
Kalender
Agendatoegang

Als u een bericht krijgt in Print n Share over agendatoegang of als u geen gebeurtenissen kunt zien, moet u uw apparaattoegangsinstellingen controleren.

Als uw agenda niet wordt weergegeven in Print n Share, tikt u op de knop met de app-instellingen in Print n Share. Open de sectie Agenda - Kalenders. Zorg ervoor dat uw agenda's zijn geselecteerd.

Open ook de app "Instellingen" van de Apple iPad/iPhone> Privacy> Kalenders> Print n Share. Controleer of Print n Share is ingesteld op "aan".

Tik ook op de app Instellingen> Scroll naar beneden en klik op onze Print n Share. Schakel 'Kalenders' in.


Bladwijzer    Bekijken
Wijzig dag of week

Als u in dag- of weekweergave bent, kunt u links of rechts schuiven om over te schakelen naar een andere dag of week.
U kunt ook op de blauwe datum in de bovenkant van het scherm tikken om de datumkiezer te openen en een andere datum te selecteren.


Bladwijzer    Bekijken
Kies welke agenda's u wilt bekijken/afdrukken

U kunt kiezen welke agenda's zichtbaar zijn binnen Print n Share. bv. om feestdagen te verbergen/verwijderen
Open de app-instellingen () en open het gedeelte Agenda.
Tik op 'Agenda's' en tik op elke agenda om deze in of uit te schakelen.

U kunt ook kiezen welke kalenders u wilt afdrukken. In het printscherm tikt u op 'Printeropties' en vervolgens op 'Kalenders'. Kies de kalenders die u wilt afdrukken. Dit heeft geen invloed op de agenda's die worden weergegeven wanneer u uw agenda op het scherm bekijkt.


Bladwijzer    Bekijken
Een reeks dagen, weken of maanden afdrukken

U kunt een datumbereik kiezen om af te drukken, zodat u meerdere dagen, weken of maanden tegelijk kunt afdrukken. bv. Print 12 maanden per keer

Wanneer u een kalenderweergave afdrukt, tikt u op de knop "Printeropties" op het afdrukscherm. Kies vervolgens "Datumbereik einde".
Voer een datum in en vervolgens kunt u meerdere pagina's van uw agenda afdrukken.


Bladwijzer    Bekijken
Een agenda verzenden

U kunt uw agenda als een PDF-bijlage doorzenden aan iemand anders.
Open het kalenderscherm dat u wilt verzenden. Tik op de knop Share (pijl) rechtsboven in het scherm.
In het scherm 'Convert to PDF' kunt u op de knop 'Pagina-layout' tikken om de layoutopties, zoals een pagina, papierformaat en datumbereik te wijzigen.
Tik op de 'Email' om het resulterende kalender-PDF-bestand aan een e-mail toe te voegen.


Bladwijzer    Bekijken
Sla een kalender op als PDF-bestand of als back-up

U kunt uw agendaschermen converteren naar een PDF-bestand.
Open het kalenderscherm dat u wilt opslaan. Tik op de knop Delen (pijl) in de rechterbovenhoek van het scherm.
In het scherm "Converteren naar PDF" kunt u op de knop "Pagina-indeling" tikken om de lay-outopties, zoals enkele pagina, papierformaat en datumbereik, te wijzigen.
Tik op "Opslaan" om het PDF-bestand op te slaan naar een cloudserver of een lokaal bestand of om een ​​back-up van uw agenda te maken.


Bladwijzer    Bekijken
Voeg een Google- of Exchange-kalender toe

Kalenders binnen Print n Share worden gelezen uit uw iPhone/iPad kalender accounts.
U kunt meer agenda's toevoegen in de instellingen-app - 'accounts en wachtwoorden'. Tik op "Account toevoegen" en voer uw accountgegevens in.

U kunt kiezen welke kalenders moeten worden weergegeven en afgedrukt in Print n Share met de kieskalender () scherm.


Bladwijzer    Bekijken
Druk de datum en tijdstempel af in het voettekstblad

U kunt kiezen om de huidige datum en tijd in de voettekst van de afgedrukte pagina-uitvoer af te drukken, zodat u kunt zien wanneer de pagina werd afgedrukt.
Tik op 'Printeropties' in het printscherm.
Schakel vervolgens de optie 'Tijdstempelvoettekst afdrukken' in. De huidige datum en tijd worden vervolgens op elke pagina afgedrukt.


Bladwijzer    Bekijken
herinneringen
Toegang tot de herinneringslijst

Als u een bericht ontvangt in Print n Share over toegang tot herinneringen of als u geen herinneringslijsten ziet, moet u uw apparaattoegangsinstellingen controleren.

Open de app "Instellingen" van de Apple iPad/iPhone> Privacy> Herinneringen> Print n Share. Controleer of Print n Share is ingesteld op "aan".

Open ook de app Instellingen -> Algemeen -> Beperkingen -> Herinneringen (onderaan onderaan). Controleer of Print n Share is ingesteld op "aan".

Tik ook op de app Instellingen> Scroll naar beneden en klik op onze Print n Share. Schakel 'Herinneringen' in.


Bladwijzer    Bekijken
Kies Herinneringslijsten

Tik op de knop Herinneringen in het Kalenderscherm om Herinneringen weer te geven. U kunt kiezen welke lijst met herinneringen u wilt weergeven door op de naam van de lijst met herinneringen boven aan het scherm te tikken.
bv. u kunt een boodschappenlijst, een takenlijst, gedeelde gezinslijsten of anderen kiezen.


Bladwijzer    Bekijken
Een herinneringslijst e-mailen

U kunt uw herinneringen als PDF-bijlage e-mailen naar iemand anders.
Open het scherm Herinneringen in het gedeelte Agenda. Tik op de knop Delen (pijl) in de rechterbovenhoek van het scherm.
In het scherm "Converteren naar PDF" kunt u op de knop "Pagina-indeling" tikken om de lay-outopties te wijzigen.
Tik op "E-mail" om het resulterende PDF-bestand met herinneringslijsten aan een e-mail toe te voegen.


Bladwijzer    Bekijken
Bewaar een herinneringenlijst als een PDF-bestand of als back-up

U kunt uw herinneringen naar een PDF-bestand converteren.
Open het scherm Herinneringen in het gedeelte Agenda. Tik op de knop Delen (pijl) in de rechterbovenhoek van het scherm.
In het scherm "Converteren naar PDF" kunt u op de knop "Pagina-indeling" tikken om de lay-outopties te wijzigen.
Tik op "Opslaan" om het PDF-bestand op te slaan naar een cloudserver of een lokaal bestand als back-up voor uw herinneringen.


Bladwijzer    Bekijken
Herinneringsfilters

U kunt de lijsten Herinneringen filteren met behulp van de filterknop (trechter) in de rechterbovenhoek van het scherm Herinneringen.

Tik op de knop Filters om Gepland, Niet gepland, voltooid of niet voltooid te kiezen. Hiermee worden de herinneringen weergegeven die overeenkomen met het filter in de lijst met momenteel geselecteerde herinneringen.


Bladwijzer    Bekijken
webpagina's
Webpagina's afdrukken

Print n Share heeft drie manieren om webpagina's af te drukken.

Methode 1 - Gebruik webpagina's (snelste en makkelijkste)
 1. Tik op de knop 'Webpagina's' in het linkerdeelvenster van Print n Share
 2. Typ een adres, selecteer een bladwijzer, gebruik het zoekveld rechts of plak een adres dat is gekopieerd vanuit Safari (bijvoorbeeld eurosmartz.com)
 3. Zodra de pagina is geladen, tik op de knop 'Afdrukken' rechts bovenaan het scherm


Methode 2 - Kopiëren en plakken gebruiken
 1. Navigeer naar de pagina die je nodig hebt in Safari
 2. Zodra de pagina volledig is geladen, selecteer een aantal tekst en afbeeldingen en kies 'Kopiëren' in het keuzemenu.
 3. Open Print n Share en je moet worden gevraagd om de gekopieerde inhoud af te drukken.


Methode 3 - Safari gebruiken
 1. Navigeer naar de pagina die je nodig hebt in Safari
 2. Nadat de pagina volledig is geladen, heb je twee keuzes.
  - U kunt ook een "z" toevoegen na de "p" in "http://" bijvoorbeeld http z://www.eurosmartz.com
  - als alternatief kunt u een "z" aan de voorkant van het http://"gedeelte van het webadres toevoegen, bijvoorbeeld z http://www.eurosmartz.com
 3. Print n Share wordt dan geopend en u wordt gepresenteerd met het afdrukdialoog


Methode 4 - Multitasking op ondersteunde iPads met iOS 11
 1. Navigeer naar de pagina die je nodig hebt in Safari
 2. Schuif de onderkant van het iPad scherm om de appbalk weer te geven. Tik en sleep op Print n Share naar links (of rechts) van het scherm om een ​​split scherm te maken.
 3. Tik op een link of de bovenste adresbalk om een ​​webadres te slepen naar Print n Share om in de webbrowser te bekijken of af te drukken.U kunt het adres ook kopiëren van de Safari-adresbalk en plakken in de webadresbalk binnen Print n Share.


Bladwijzer    Bekijken
Webmarkeringen importeren

U kunt bookmarks importeren naar Print n Share van de meeste browsers op uw Mac of pc. Controleer het hulpprogramma van je browser om te zien hoe je je bladwijzers kunt opslaan. Sla uw bladwijzers op als een HTML bestand in uw WePrint gedeelde bestanden directory.
De locatie van deze map is in de WePrint-instellingen - tabblad 'Delen'.

Als u de bladwijzers wilt importeren in Print n Share, open het webpagina scherm en tik op de knop "Bookmarks" om uw bladwijzers te bekijken en te bewerken.
Selecteer het bladwijzerbestand dat u net hebt uitgevoerd en druk op de knop 'Import' om de invoer te voltooien.


Bladwijzer    Bekijken
Kies de zoekmachine van uw webbrowser

U kunt kiezen welke zoekmachine u wilt gebruiken wanneer u op internet zoekt in Print n Share.
Open de app-instellingen () en open het gedeelte 'Webbrowser'. Tik op 'Standaardwebzoekopdracht' en kies uit de lijst. bv. Google, Bing, Yahoo, Ask, Wikipedia, DuckDuckGo.
Neem gerust contact met ons op om anderen voor te stellen. Neem contact met ons op


Bladwijzer    Bekijken
Kies een externe webbrowser-app

U kunt een webbrowser-app kiezen om uw e-mailweblinks te openen.
Open de app-instellingen () en open het gedeelte 'Webbrowser'. Tik op 'Open e-mailkoppelingen met' en kies uit de lijst. bv. Chrome, Firefox, Opera, Safari, iCab. De 'interne browser' opent links binnen Print n Share.
Neem gerust contact met ons op om anderen voor te stellen. Neem contact met ons op


Bladwijzer    Bekijken
Druk het webadres en het tijdstempel af in de voettekst van de pagina

U kunt kiezen om de huidige datum, tijd en webadres (URL) in de voettekst van de afgedrukte pagina-uitvoer af te drukken, zodat u kunt zien wanneer de pagina werd afgedrukt en waar vandaan.
Tik op 'Printeropties' in het printscherm.
Schakel vervolgens de optie 'Tijdstempelvoettekst afdrukken' in. De extra details worden vervolgens onderaan elke pagina afgedrukt.


Bladwijzer    Bekijken
PDF conversie
Gebruik 'Convert to PDF' om afbeeldingen en bestanden om te zetten in PDF-formaat
 • Open Print n Share en tik op een bestand of ander item om het te bekijken of controleer het bestand/bestanden die u wilt converteren
 • Tik op de knop Afdrukken in de rechterbovenhoek
 • Tik in het afdruk scherm op "Kies" en selecteer de optie "Convert to PDF"
 • Tik op "Opslaan" en kies de locatie waar u de PDF wilt opslaan. bv. lokale bestanden, cloudserver of stuur als e-mailbijlage • Bladwijzer    Bekijken
  Een bestand converteren naar een PDF van een andere app

  Er zijn verschillende manieren om bestanden van een andere applicatie over te zetten, zodat u ze in een PDF kunt omzetten.

  Gebruik 'Open in' van je andere app en selecteer Print n Share
  Print n Share moet het afdrukscherm openen en weergeven.
  Tik op 'Kies' in het afdruk scherm en selecteer vervolgens de optie 'Convert to PDF' en druk op Opslaan.
  Als u Save2PDF hebt, dan kun je op de knop Opslaan klikken.

  Deel via iDisk/Dropbox/Box.net
  Als de andere app Cloud Servers ondersteunt, kunt u dat ook gebruiken om bestanden over te dragen
  In de andere app sla je bestand op op je favoriete cloud server
  Open Print n Share en ga naar het Cloud Server-scherm op het scherm Bestanden
  Selecteer uw Cloud Storage-service of tik op de + om het op te stellen
  Selecteer de bestanden en tik op de PDF-knop
  Selecteer de bestanden en tik op de knop Afdrukken. Tik vervolgens op 'Kies' in het afdrukvenster en selecteer vervolgens de optie 'Convert to PDF' en tik op Opslaan.


  Bladwijzer    Bekijken
  faxen
  Documenten en afbeeldingen faxen

  Print n Share heeft de mogelijkheid faxen te verzenden, maar u moet de juiste installatie op uw pc of een ondersteunde printer op uw Mac hebben om te kunnen faxen.

  Zie hieronder om ervoor te zorgen dat uw systeem voldoet aan de juiste criteria om faxen te kunnen verzenden.

  Windows PC
  • Zorg ervoor dat de laatste versie van WePrint op uw pc is geïnstalleerd, u kunt deze downloaden via hier klikken
  • U moet een modem hebben aangesloten op uw pc die is aangesloten op een telefoonlijn. Dit is niet hetzelfde als een breedbandrouter, het is een specifieke modem die de telefoon kan bellen voor faxen.
  • Als u bovenstaande testfax hebt met Notepad om een ​​fax te typen, gebruik dan de printopdracht en selecteer faxen. Als het allemaal op de test gaat, dan moet het werken met Print n Share
  Apple Mac
  • Zorg ervoor dat de laatste versie van WePrint op uw Mac is geïnstalleerd, u kunt deze downloaden via hier klikken
  • U kunt een faxmodem hebben die is aangesloten op uw Mac, die is aangesloten op een telefoonlijn. Dit is niet hetzelfde als een breedbandrouter, het is een specifieke modem die de telefoon kan bellen voor faxen.
  • Of u kunt een multifunctionele printer gebruiken die faxen ondersteunt. Als uw printer faxen ondersteunt, moet u naar uw systeemvoorkeuren -> afdrukken en faxen en er zeker van zijn dat u een kunt zien
   invoer van uw printer met fax in de naam. Als u het niet ziet, rijd u dan de instellingsschijf die bij uw printer is geleverd.
  • Test uw printer door TextEdit te openen, typ een faxbericht en gebruik vervolgens de afdrukopdracht en selecteer uw faxprinter. Volg de aanwijzingen vanaf daar om ervoor te zorgen dat de fax wordt verzonden en ontvangen.
  Bladwijzer    Bekijken
  Een fax verzenden

  Als uw systeeminstelling voldoet aan de bovenstaande criteria (), gaat u als volgt te werk om een ​​fax van Print n Share te sturen.
  1. Open het document dat u wilt faxen
  2. Tik op de afdrukknop en tik op Kies en selecteer uw faxprinter
  3. Ga naar de onderkant van het scherm en voer het nummer in waar u het item ook wilt faxen. U kunt ook een omslagblad van de sjabloon kiezen indien nodig
  4. Tik op Verzenden


  Als uw fax niet doorgaat of er een fout optreedt die verbinding maakt met WePrint, klikt u hier () om naar het probleemoplossingsgedeelte te gaan.


  Bladwijzer    Bekijken
  Probleemoplossen
  Mijn printer is niet gevonden of wordt niet correct afgedrukt

  Probeer uw WiFi-router opnieuw te starten om te controleren of er een verbindingsprobleem is opgelost.

  Als u een snel diagnostisch test voor uw printer wilt uitvoeren voor dit type afdrukken, ga dan door en installeer de WePrint-printerdeling software op uw Mac of pc.
  U kunt WePrint hier http://esz.us/wp downloaden.

  Zorg ervoor dat u WePrint hebt: in het veld Server weergeven op het Print scherm voor deze test, of tik op de knop Kies om het te selecteren. Met WePrint kunt u ook over 3G/4G afdrukken.


  Bladwijzer    Bekijken
  Mijn apparaat zegt "Fout bij verbinden met de server". Het kan de WePrint-server niet vinden.

  Als u problemen ondervindt bij het aansluiten op uw printer of als de afdrukken wazig of te licht zijn, kunt u hier enkele opties proberen.
  Probeer uw netwerkrouter opnieuw op te starten.

  Open Print n Share, tik op de afdrukknop en tik vervolgens op "Kiezen" in het printscherm. Tik op "AirPrint" in het keuzescherm van de printer om te zien of uw printer op die manier wordt gevonden.

  Anders kan onze gratis WePrint voor Mac/pc helpen bij het opsporen van problemen met de afdrukkwaliteit en netwerkverbindingen.
  WePrint is geïnstalleerd op uw Mac of pc en deelt uw printers zodat u kunt afdrukken vanaf uw iPad/iPhone.
  Installeer WePrint op uw Mac of pc via: http://esz.us/wp

  Zorg ervoor dat WePrint op uw Mac/pc en ook de iPhone/iPad in hetzelfde netwerk zitten

  Heeft u 'WePrint' weergegeven in het veld 'Server' in het scherm 'Afdrukken' in Print n Share?
  Tik op 'Kies' in het scherm 'Afdrukken'> 'Scherm' Kies printers '> tik om het groene' WePrint'-pictogram te selecteren met uw printernaam en 'Beschikbaar' eronder.

  In zeldzame gevallen treden verbindingsproblemen op en worden deze meestal veroorzaakt door uw firewall. Raadpleeg de helppagina van Windows om ervoor te zorgen dat uw
  firewall blokkeert geen verbindingen. Schakel uw firewall tijdelijk uit om deze te testen.

  Druk in het app-afdrukscherm op de knop "Kiezen". Tik in het volgende scherm op "+" en als dit niet automatisch wordt gevonden, voert u de gegevens van de WePrint-server in.

  Probeer ook het WePrint-poortnummer te wijzigen op het tabblad WePrint-instellingen - Geavanceerd. Stel het aangepaste poortnummer in op 8081 of 8082 enz. Zorg ervoor dat u ook de poort op uw apparaat wijzigt als u dit doet.

  Controleer of uw apparaat is verbonden met uw wifi-router met een wachtwoord als dit nodig is. Sommige routers staan ​​gasttoegang toe zonder wachtwoord, maar dat blokkeert de toegang tussen apparaten in hetzelfde netwerk.
  Als uw router toegang heeft tot het wachtwoord, voert u deze in uw iPhone/iPad-instellingen in.
  Sommige routers hebben een functie in de Admin-schermen van de router, genaamd "AP-isolatie". Hiermee wordt de toegang tussen apparaten geblokkeerd. Controleer of "AP Isolation"/"Wireless Client Isolation" uit staat.

  Als u na het proberen van al deze stappen gewoon zonder reden bent geblokkeerd of als u wilt afdrukken via 3G/4G, kunt u de optie Afdrukken via mobiele gegevens () gebruiken.


  Bladwijzer    Bekijken
  Mijn afdruktaak verschijnt in WePrint, maar gaat niet verder, of er is een printerfout op mijn Mac/PC

  Misschien ondersteunt uw printer geen standaard achtergrondafdrukken zonder een afdrukdialoog. Ga naar WePrint-instellingen -> Geavanceerd tabblad en probeer aan te schakelen "Compatibiliteit afdrukmodus"


  Bladwijzer    Bekijken

  de es fr it ja nl pt ru en
     
     Press Kits