Breng PDF-bestanden over naar de Boeken-app

U kunt PDF-bestanden en bijlagen overbrengen naar de Apple Books-app.

Selecteer eerst het PDF-bestand of de e-mailbijlage en tik vervolgens op de actiemenuknop. (cirkel met 3 stippen-knop).

Selecteer vervolgens 'Delen' in het actiemenu.

Blader in het deelvenster langs de tweede rij met pictogrammen totdat u het pictogram Boeken ziet en tik erop.

Als u het Boeken-pictogram niet ziet, tikt u op de knop "Meer/..." om het te vinden.

Hiermee wordt de pdf vervolgens naar de Boeken-app gestuurd zodat u deze kunt lezen.