Mijn printer is niet gevonden of wordt niet correct afgedrukt

Probeer uw WiFi-router opnieuw te starten om te controleren of er een verbindingsprobleem is opgelost.

Als u een snel diagnostisch test voor uw printer wilt uitvoeren voor dit type afdrukken, ga dan door en installeer de WePrint-printerdeling software op uw Mac of pc.
U kunt WePrint hier https://esz.nz/wp downloaden.

Zorg ervoor dat u WePrint hebt: in het veld Server weergeven op het Print scherm voor deze test, of tik op de knop Kies om het te selecteren. Met WePrint kunt u ook over 3G/4G afdrukken.