Kies een externe webbrowser-app

U kunt lang op een e-mailweblink tikken om een u200bu200bmenu te openen en vervolgens een externe webbrowser kiezen om de link te openen.

U kunt ook een standaard webbrowser-app kiezen om uw e-mailweblinks te openen.
Open de app-instellingen (Bekijken) en open het gedeelte 'Webbrowser'. Tik op 'E-maillinks openen met' en kies uit de lijst. bijv. Chrome, Firefox, Opera, Safari, iCab. De 'Interne browser' opent links in Print n Share.
Neem gerust contact met ons op om anderen voor te stellen. Neem contact met ons op