Een printerdriver kiezen

Om te beginnen kunt u het "Snelle start" -bestand binnen Print n Share afdrukken.

Print n Share zal direct afdrukken naar de meeste printermodellen zonder extra software, maar we raden aan dat u de gratis WePrint-software voor het delen van printers installeert als u problemen ondervindt bij het aansluiten op uw printer of als uw printer een USB-verbinding heeft.
Installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier https://esz.nz/wp
  1. Open het afdrukvenster (Bekijken) binnen Print n Share.
  2. Als u niet automatisch naar het scherm 'Printers' wordt geleid, tikt u op de knop 'Selecteren'
  3. Uw netwerk zal worden doorzocht op beschikbare printers. Tik om uw printer te selecteren
  4. Als u de groene WePrint-printer niet hebt geselecteerd, kunt u het scherm "Setup" gebruiken om de beste printeroptie voor uw printer te kiezen.
  5. Tik naast elke optie op 'Testen' om het te testen. Tik op "Meer" om meer opties te selecteren, bijvoorbeeld. Canon, Epson, HP, Brother. Als de printer veel lege pagina's afdrukt, trekt u de papierlade naar buiten en start u de printer opnieuw.
  6. Voor sommige printermodellen is de installatietest mogelijk niet compatibel. Je kunt nog steeds wel afdrukken. Installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier https://esz.nz/wp
  7. Nadat u uw printer hebt geselecteerd, tikt u op "Afdrukken" in het Print-scherm om af te drukken.

Als u een lege pagina krijgt of problemen ondervindt, tikt u hier (Beeld) om naar het gedeelte Problemen oplossen te gaan.