Importeer/exporteer bestanden met uw Mac of pc

U kunt de onderstaande stappen volgen om bestanden van uw computer te importeren met WePrint
  1. Zorg ervoor dat WePrint op uw Mac of pc is geïnstalleerd. Download en installeer WePrint vanaf hier https://esz.nz/wp
  2. Open WePrint op uw Mac of pc en klik op de knop "Instellingen" en open vervolgens het tabblad "Delen"
  3. Halverwege het tabblad Delen ziet u een knop met "Kiezen", klik hierop en selecteer vervolgens de map die u wilt gebruiken om uw bestanden te delen. Dit kan uw volledige map Documenten of Mijn documenten zijn, of misschien wilt u een aparte map hebben, alleen voor bestanden die u naar de iPad/iPhone wilt overbrengen
  4. Ga naar uw iPad/iPhone en open Print n Share, ga naar het scherm Bestanden in het linkerzijpaneel. Tik op de knop "+" en tik vervolgens op "Importeren"
  5. Als WePrint in het scherm Plaatsen niet in de lijst staat, tik dan op "Server toevoegen". Print n Share zou WePrint automatisch moeten vinden, als het onze sectie voor probleemoplossing niet controleert (Bekijken)
  6. Je ziet nu een lijst met bestanden en documenten die de inhoud zijn van de map die je hebt geselecteerd
  7. Tik om een u200bu200bof meer bestanden te selecteren en tik vervolgens op 'Importeren'

Exporteer bestanden naar uw Mac vanaf uw iPhone/iPad met deze stappen.
  1. Volg de bovenstaande instructies om WePrint in te stellen voor het delen van bestanden
  2. Ga naar je iPad/iPhone en open Print n Share, ga naar het scherm Bestanden in het linkerzijpaneel.
  3. Gebruik de selectievakjes bij elk bestandspictogram om een u200bu200bof meer bestanden te selecteren en tik vervolgens op de actiemenuknop (knop met cirkel met drie stippen).
  4. Selecteer vervolgens "Exporteren" in het actiemenu en selecteer de WePrint-map als bestemming

U kunt uw Mac-bestanden ook verplaatsen naar de map "EuroSmartz Apps" op "iCloud Drive". Vervolgens hebt u toegang tot deze bestanden in Print n Share op het iCloud Server-scherm. Het duurt even voordat de bestanden zijn overgebracht en verschijnen.

U kunt ook bestanden ophalen van cloudservers. Zie het gedeelte over de cloudserver (Bekijken) voor meer informatie.