Foto's/afbeeldingen opslaan als bestanden

U kunt foto's uit uw fotoalbum opslaan in afbeeldingsbestanden.

Open het afbeeldingenscherm in het linkerzijpaneel in Print n Share. Selecteer een of meer foto's en kies "Opslaan als bestand" in het actiemenu. (cirkel met 3 stippen-knop)

Vervolgens kunt u kiezen waar u het bestand wilt opslaan. U kunt het afbeeldingsbestand opslaan op het scherm met lokale bestanden of op een cloudserver.
U kunt ook een afbeeldingsbestand op uw Mac/pc opslaan. (Beeld)