Scan een document en sla het op als PDF-bestand

U kunt uw iPhone/iPad-camera gebruiken om een u200bu200bdocument te scannen en naar een PDF-bestand te converteren.

Eerst kunt u met de camera van uw iPhone/Pad een foto maken van elke pagina van het document.

Open vervolgens Print n Share en tik op de knop met drie lijnen linksboven om het linkerzijpaneel weer te geven.

Tik vervolgens op de knop 'Afbeeldingen' in het linkerzijpaneel.
Mogelijk moet u de mapknop voor het fotoalbum in de werkbalk gebruiken om het album te selecteren waarin de nieuwe foto's worden weergegeven. Het album 'Recent' zou de documentafbeeldingen moeten tonen.

Tik op elke documentafbeelding die u hebt toegevoegd om een u200bu200bvinkje op het afbeeldingspictogram weer te geven. Tik om de pagina's in de juiste volgorde te selecteren.

Tik op de knop Afdrukken in de rechterbovenhoek

Tik in het afdrukscherm op "Kies" en selecteer de optie "Omzetten naar PDF"

Tik op "Opslaan" en kies de locatie waar u de PDF wilt opslaan. bijv. lokale bestanden, cloudserver of verzenden als e-mailbijlage