Een fax verzenden

Als uw systeeminstelling voldoet aan de bovenstaande criteria (Bekijk), gaat u als volgt te werk om een ​​fax van Print n Share te sturen.
  1. Open het document dat u wilt faxen
  2. Tik op de afdrukknop en tik op Kies en selecteer uw faxprinter
  3. Ga naar de onderkant van het scherm en voer het nummer in waar u het item ook wilt faxen. U kunt ook een omslagblad van de sjabloon kiezen indien nodig
  4. Tik op Verzenden

Als uw fax niet doorgaat of er een fout optreedt die verbinding maakt met WePrint, klikt u hier (Bekijk) om naar het probleemoplossingsgedeelte te gaan.