E-mailaccount toevoegen/e-mails afdrukken

U kunt een of meer e-mailaccounts instellen om uw e-mails te verzamelen en af ​​te drukken. U hebt tegelijkertijd toegang tot uw e-mailaccount in Apple Mail en Print n Share.
Tik op de knop met 3 lijnen links bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel te openen. Tik op "E-mail" om het e-mailscherm weer te geven en tik vervolgens rechtsboven op "+" om een ​​nieuw account toe te voegen.
Voer uw e-mailadres en wachtwoord in om naar uw accountinstellingen te zoeken of tik op "Handmatig" om het accounttype zelf te kiezen.

U kunt e-mailaccounts verwijderen door naar links over de accountnaam te vegen of op de knop 'Instellingen' (radertje) naast het account te tikken en vervolgens op 'Account verwijderen' te tikken.