Een bestand converteren naar een PDF van een andere app

Er zijn verschillende manieren om bestanden van een andere applicatie over te zetten, zodat u ze in een PDF kunt omzetten.

Gebruik 'Open in' van je andere app en selecteer Print n Share
Print n Share moet het afdrukscherm openen en weergeven.
Tik op 'Kies' in het afdruk scherm en selecteer vervolgens de optie 'Convert to PDF' en druk op Opslaan.
Als u Save2PDF hebt, dan kun je op de knop Opslaan klikken.

Deel via iDisk/Dropbox/Box.net
Als de andere app Cloud Servers ondersteunt, kunt u dat ook gebruiken om bestanden over te dragen
In de andere app sla je bestand op op je favoriete cloud server
Open Print n Share en ga naar het Cloud Server-scherm op het scherm Bestanden
Selecteer uw Cloud Storage-service of tik op de + om het op te stellen
Selecteer de bestanden en tik op de PDF-knop
Selecteer de bestanden en tik op de knop Afdrukken. Tik vervolgens op 'Kies' in het afdrukvenster en selecteer vervolgens de optie 'Convert to PDF' en tik op Opslaan.