Afdrukken vanaf een knop of javascript op een webpagina

U kunt een afdrukknop aan een webpagina toevoegen om vanuit een andere browser af te drukken met behulp van Print n Share. bijv. afdrukken vanuit Safari, Chrome, Firefox enz.

Als u vanuit een andere browser naar de Print n Share wilt afdrukken, kunt u een "z" toevoegen aan het begin van het webadres in de adresbalk. bijv. https://eurosmartz.com wordt zhttps://eurosmartz.com
Hierdoor wordt de huidige webpagina geopend in Print n Share en wordt gevraagd om deze af te drukken.

U kunt een afdrukknop aan een webpagina toevoegen om Print n Share automatisch te openen en het document af te drukken.

Dit is een voorbeeld

<input type=button onclick="href = window.location.href; window.location.href = 'z' + href;" value="Print This Page">

U kunt ook javascript gebruiken om nog een pagina af te drukken.

Bijvoorbeeld

<script>
function printHelp() {
window.location.href = "zhttps://mobile.eurosmartz.com/help.html";
}
</script>

<br><input type=button onclick="printHelp();" value="Print Help">