Gebruik uw locatie om uw inbox-indeling te wijzigen - Work-Life Balance#4

De meeste apparaten worden gebruikt voor zowel zakelijke als persoonlijke e-mails en herinnerd aan werk-e-mails is stressvol wanneer u niet op kantoor bent. Een van de krachtigste manieren waarop AltaMail de balans tussen werk en privé helpt is om werkgerelateerde e-mails uit de hoofdinbox te verwijderen wanneer u het kantoor verlaat. U kunt ervoor kiezen om een planning op een account toe te passen of zelfs accounts aan locaties zoals uw kantoor of thuis te koppelen. De functie "gesplitste schermen" van AltaMail kan ook na verloop van tijd persoonlijke e-mails boven in uw postvak IN pushen en e-mails voor het werk lager in de lijst duwen, of volledig verwijderen

►  https://esz.nz/vloc

Om je locaties in te stellen, open je het linkerzijpaneel en tik je onderaan op 'Instellingen' en tik je op 'Locaties'. Standaard zijn er 3 locaties, 'Standaard' is voor elke locatie die zich niet op de andere locaties bevindt. U kunt meer locaties toevoegen met de knop "+" boven aan het scherm.

Tik op een locatie om deze te bewerken. In het scherm met de bewerkingslocatie bevat het bovenste paneel de locaties die de algemene locatiegroep bepalen. U kunt de knop '+' boven aan het scherm gebruiken om een nieuwe locatie toe te voegen. Locaties kunnen worden gedefinieerd door de huidige netwerk-ID, of een geografische locatie of een schema. Wanneer u een geografische locatie toevoegt (of bewerkt), kunt u naar adressen zoeken of op de kaart scrollen om een locatie te kiezen. Tik op de knoppen '+' of '-' in de buurt van de rechterbovenhoek om de grootte van het locatiegebied te wijzigen.

De netwerklocatiecriteria gebruiken het huidige WiFi-netwerk om te bepalen of u zich op de locatie bevindt.

U kunt ook een schema voor een locatie kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen maandag - vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur als het schema voor uw bedrijfslocatie. Schema's bewerken

In het scherm met de bewerkingslocatie kunt u het paneel kiezen dat wordt weergegeven wanneer u zich op een locatie bevindt. U kunt een eenvoudige weergave kiezen zoals een e-mailaccount of accountcategorie (Weergave) of kiezen uit een breed scala aan opties, zoals mapfilters (Bekijken) of Splitsen Panelen (Weergave).
U kunt bijvoorbeeld het deelvenster 'Werk - thuis' kiezen dat wordt weergegeven wanneer u zich op de locatie 'Zakelijk' bevindt.

Tik op de knop 'Locaties' in het linkerdeelvenster om uw e-mails gefilterd op locatie te bekijken.

Als u uw locatiescherm wilt gebruiken als standaard voor het bovenste knopmenu in het zijpaneel, open dan de app-instellingen (Bekijken) - 'E-mail' en kies 'Standaardscherm'
Om de locatie van ongelezen e-mails in de badge AltaMail te tonen, wijzigt u de meldingsinstellingen (Bekijken) en tikt u op de badge-knop.

U moet de locatietoegang inschakelen in de app 'Instellingen' van het apparaat. Scroll naar beneden en tik op AltaMail - Locatie. Schakel de 'Tijdens gebruik'-toegang in. Je locatie wordt nooit gedeeld en verlaat je apparaat niet.

Alle thema's over het werk-privéleven